DobreMyśli
Fanka BB :)
Oooo jezuuuu ale zazdroszczę GratulacjeDziewczyny, jestem już po badaniach prenatalnych, wszystko bardzo dobrze i będzie wymarzona córeczka aż nie dociera to jeszcze do mnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo jezuuuu ale zazdroszczę GratulacjeDziewczyny, jestem już po badaniach prenatalnych, wszystko bardzo dobrze i będzie wymarzona córeczka aż nie dociera to jeszcze do mnie.
Sporo tego ale gdybym była na twoim miejscu robiła bym tak samoGRATULACJE !!!!! Witaj w różowej drużynie
Próbowałam się powstrzymać ale nie umiem szafa puchnie. Portfel chudnie hahaha
Ale za każdym razem jak na to patrzę i o tym myślę to chce mi się płakać ze szczęścia
Sporo tego ale gdybym była na twoim miejscu robiła bym tak samo
Sporo tego ale gdybym była na twoim miejscu robiła bym tak samo
Haha kupuj ile wleziePołowa pewnie będzie tylko leżała w szafie ale to wszystko jest tak wymarzone i wyczekane, że nic mnie nie obchodzi
Jeszcze nie wizytę mam dopiero 6 sierpnia wtedy będzie 6+6 i mam nadzieję wyjść od gin z kartą ciąży, ale jak będzie zobaczymyA u Ciebie ciąża już potwierdzona?
Jeszcze nie wizytę mam dopiero 6 sierpnia wtedy będzie 6+6 i mam nadzieję wyjść od gin z kartą ciąży, ale jak będzie zobaczymy
Zamelduje się zaraz po wizycieNo to daj znać koniecznie
Bardzo dziękuję
Momentami wyrzucam sobie, że może za bardzo się cieszę kiedy inni nie maja tego szczęścia
Mój bronił się do samego końca a ten Trzeci to Jego oczko w głowie. Śmiejemy się ze znajomymi, że chyba pierwszy raz został ojcemU mnie 8 i 11 Maz nie chciał słyszeć o trzecim,jak byli młodsi