princess_88
Fanka BB :)
U nas identycznie Witaj w team pink!Bardzo, bardzo Wam dziękuję ❣❤
Jesteśmy tacy szczęśliwi!! Cały czas chce mi się płakać I śmiać jednocześnie potem przez chwilę zastanawiałam się co ta biedna asystentka u lekarza sobie pomyślała o wariatce płaczącej przez telefon
Co do planowania płci - nie robiliśmy NIC. Naprawdę. Żadnej diety cud, żadnych specjalnych pozycji, seksu w wyznaczonych dniach i godzinach. Byłam święcie przekonana, że będziemy mieć kolejnego syna. Kochaliśmy się w 3 dni płodne, każdego dnia wieczorem do pozytywnego testu owulacyjnego. To wszystko.
Wstawiałam nawet na grupach o teorii Ramziego i NUB zdjęcie z USG, gdzie tylko jedna kobietka napisała mi, ze to może być dziewczynka a cała reszta, ze to Chłopak.
Cuda się zdarzają. Mój rosnie we mnie
Nie robiliśmy absolutnie nic, boboseksy codziennie (u nas 5 dni z rzędu) i wybraliśmy imię dla syna potem trochę nam zajęło przestawienie się na mysl, ze tym razem będzie córeczka hehe mąż do tej pory troszkę ubolewa ze będzie miał tylko dwóch synków.
Na fejsie na stronie ramzi 100% głosów na chłopczyka wiec na prawdę bardzo podobnie! My już jesteśmy na końcówce, we wtorek zaczynam 35 tc a Emilka jest już bardzo duża i nie mogę się doczekać aż będzie po naszej stronie brzucha