Trampek1989
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak tam po wizycie?To chyba to, bo nic innego nie mam na telefonie.
Dla mnie to absolutne zero informacji o płci
Nic nie kumam z tego zdjęcia
Kurczę ale zamęt faktycznie jak jutro prywatnie to raczej powinno być lepiej widać. No ciekawe co tam się kryje bo do 18 tygodnia to sporo pomyłek jest. Siurki się chowają a u dziewczynek wargi czasami są mocno spuchnięte. Ja jestem w 16 tygodniu i wizytę mam za tydzień ale tez właśnie na NFZ wiec nie wiem czy czegoś konkretnego się dowiem nie powiem ciekawość zżera coraz bardziejU mnie 18tc i jutro ide prywatnie do gina. W piatek na nfz wizyta wyglądała tak:
To chyba dziewczyna.....
Albo chłopak.....
Albo dziewczyna.....
Nie wiem, pępowina między nogami
Już szukam usg z 7tc
Hmm widać ze zdjęcie jest obrócone do góry nogami wiec zarodek byłby po lewej stronie i na polskiej stronie dziewczyny na pewno by napisały ze to dziewczynka a z kolei na zagranicznej zazwyczaj odczytują odwrotnie i powinien wyjść chłopiec... u mnie drugi synek był właśnie z tej lewej strony na zdjęciu usg czyli po prawej strony macicyTo chyba to, bo nic innego nie mam na telefonie.
Dla mnie to absolutne zero informacji o płci
Nic nie kumam z tego zdjęcia
ja ide dzis na 17:20.Kurczę ale zamęt faktycznie jak jutro prywatnie to raczej powinno być lepiej widać. No ciekawe co tam się kryje bo do 18 tygodnia to sporo pomyłek jest. Siurki się chowają a u dziewczynek wargi czasami są mocno spuchnięte. Ja jestem w 16 tygodniu i wizytę mam za tydzień ale tez właśnie na NFZ wiec nie wiem czy czegoś konkretnego się dowiem nie powiem ciekawość zżera coraz bardziej
Jest dowód gratulacje jednak ramzi tu się sprawdził bo mój synek tez był po tej stronie. A czy mogłabyś mi podać datę owulacji? Chciałabym sprawdzić tak dla siebie w jakim znaku męskim czy żeńskim był księżyc w dniu zapłodnieniaNo i po wizycie 201g zdrowego syna
Chyba nie mam się już co martwić
7 lutego owulacjaJest dowód gratulacje jednak ramzi tu się sprawdził bo mój synek tez był po tej stronie. A czy mogłabyś mi podać datę owulacji? Chciałabym sprawdzić tak dla siebie w jakim znaku męskim czy żeńskim był księżyc w dniu zapłodnienia
Ok już sprawdziłam i księżyc był w znaku męskim do godziny 22 a potem wszedł w znak żeński czyli by się zgadzało i jest synek u wielu osób ta metoda się sprawdziła tylko trzeba znać dokładna datę owulacji a z tym czasami ciężko7 lutego owulacja