reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

To chyba to, bo nic innego nie mam na telefonie.
Dla mnie to absolutne zero informacji o płci😂
Nic nie kumam z tego zdjęcia

Załączniki

• IMG_2521.jpg
    IMG_2521.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 70
reklama
U mnie 18tc i jutro ide prywatnie do gina. W piatek na nfz wizyta wyglądała tak:
To chyba dziewczyna.....
Albo chłopak.....
Albo dziewczyna.....
Nie wiem, pępowina między nogami😂

Już szukam usg z 7tc:)
Kurczę ale zamęt faktycznie😃 jak jutro prywatnie to raczej powinno być lepiej widać. No ciekawe co tam się kryje bo do 18 tygodnia to sporo pomyłek jest. Siurki się chowają a u dziewczynek wargi czasami są mocno spuchnięte. Ja jestem w 16 tygodniu i wizytę mam za tydzień ale tez właśnie na NFZ wiec nie wiem czy czegoś konkretnego się dowiem😉 nie powiem ciekawość zżera coraz bardziej

To chyba to, bo nic innego nie mam na telefonie.
Dla mnie to absolutne zero informacji o płci😂
Nic nie kumam z tego zdjęcia
Hmm widać ze zdjęcie jest obrócone do góry nogami 😉 wiec zarodek byłby po lewej stronie i na polskiej stronie dziewczyny na pewno by napisały ze to dziewczynka a z kolei na zagranicznej zazwyczaj odczytują odwrotnie i powinien wyjść chłopiec... u mnie drugi synek był właśnie z tej lewej strony na zdjęciu usg czyli po prawej strony macicy

Kurczę ale zamęt faktycznie😃 jak jutro prywatnie to raczej powinno być lepiej widać. No ciekawe co tam się kryje bo do 18 tygodnia to sporo pomyłek jest. Siurki się chowają a u dziewczynek wargi czasami są mocno spuchnięte. Ja jestem w 16 tygodniu i wizytę mam za tydzień ale tez właśnie na NFZ wiec nie wiem czy czegoś konkretnego się dowiem😉 nie powiem ciekawość zżera coraz bardziej
ja ide dzis na 17:20.
To moja 3. Ciaza i zawsze wiedzialam w 12tc i nigdy nie znałam nikogo z pomyłką, a tu ostatnio taki wysyp informacji, ze lekarz sie pomylil, ze az krew w zylach mrozi😂
Ja mam nadzieję, że Gustawowi nic nie odpadło i tylko się dziś potwierdzi🤞🤞🤞

reklama
Do góry