reklama
princess_88
Fanka BB :)
I już w 12 tyg się różnią. Ale to bardzo ciężko ocenić nie siedząc w temacie zawodowoDziewczyny co tu taka cisza znalazłam w internecie jeszcze takie zdjęcia narządów płciowych żeńskich i męskich
Jeszcze chwila i będziesz wiedzieć!
Tez mi się wydaje ze oba wyrostki wystają jeszcze nawet w 13 czy 14 tygodniu tylko jak tak oglądam zdjęcia na różnych grupach to widzę ze żeńskie delikatnie się różnią od męskich. Chociaż czasami bardzo ciężko o dobre ujęcie potty shot. Tutaj wstawiam chłopca w 13 tygodniu.
Załączniki
Ale tutaj cisza się zrobiła... chyba nikt nie zagląda @Trampek1989 który tydzień u Ciebie teraz leci? Czy mogłabyś wstawić zdjęcie z 7 tyg gdzie dziewczyny oceniły ze to dziewczynka?
Ale tutaj cisza się zrobiła... chyba nikt nie zagląda @Trampek1989 który tydzień u Ciebie teraz leci? Czy mogłabyś wstawić zdjęcie z 7 tyg gdzie dziewczyny oceniły ze to dziewczynka?
Hej , u mnie wizyta była dokładnie w 7tyg. Coś można po tym stwierdzić?
Zdjęcie jest widać ze odwrócone wiec jeśli ja to dobrze rozumiem to zarodek wtedy byłby po prawej stronie na zdjęciu a po lewej stronie macicy czyli dziewczynkaHej , u mnie wizyta była dokładnie w 7tyg. Coś można po tym stwierdzić? Zobacz załącznik 1274983
Załączniki
Zdjęcie jest widać ze odwrócone wiec jeśli ja to dobrze rozumiem to zarodek wtedy byłby po prawej stronie na zdjęciu a po lewej stronie macicy czyli dziewczynka
Byłoby pięknie bo to Nasze małe marzenie z mężem mamy już dwóch synków i córeczka by była dopełnieniem rodziny ale oczywiście najważniejsze by było zdrowe
My zaczęliśmy 34tc i już ciężko strasznie. Wszystko mnie ciągnie, mała wierciocha lubi się rozpychać aż czasami mam wrażenie, że mi skóra na brzuchu pęknie ale już bliżej niż dalej, za tydzień wizyta i myślę że urodzę pod koniec czerwca
reklama
Trampek1989
Fanka BB :)
U mnie 18tc i jutro ide prywatnie do gina. W piatek na nfz wizyta wyglądała tak:
To chyba dziewczyna.....
Albo chłopak.....
Albo dziewczyna.....
Nie wiem, pępowina między nogami
Już szukam usg z 7tc
To chyba dziewczyna.....
Albo chłopak.....
Albo dziewczyna.....
Nie wiem, pępowina między nogami
Już szukam usg z 7tc
Podziel się: