Lobeliaxx
Początkująca w BB
Też mi się wydaje, że objawami nie ma co się sugerować. Wielokrotnie słyszałam, że ktoś miał zupełnie inne objawy w drugiej ciąży, a urodziło się dziecko tej samej płci, odwrotnie tak samo. Tak samo z przeczuciem, chociaż ku temu bardziej bym się skłaniała, ale tak jak piszesz można pomylić przeczucie z pragnieniem, więc może komuś kto jest mniej nastawiony na konkretną płeć łatwiej "przeczuć" płeć.Strasznie wymiotowałam do 20tc, mdłości okropne cały dzień i strasznie bolały mnie piersi. Z chłopcami miałam mdłości i jakieś pojedyncze wymioty były, a w tej ciąży wymioty kilka razy dziennie. Piersi z chłopcami mnie nie bolały wcale, a tu od samego początku do teraz, tyle że teraz nie jest tak źle jak do 25tc. Każda ciąża inna i myślę, że objawami nie ma co się sugerować ja jestem położną i z doświadczenia wiem, że to nie sprawdza się u wszystkich
A czy myślicie, że to możliwe, żeby czuć że się jest w ciąży już kilka dni po staraniach. Zawsze dosyć dokładnie się obserwuje i teraz po owu i staraniach jest zupełnie inaczej niż zwykle. Od tego czasu cały czas delikatnie czuję jajniki i podbrzusze. Do tego mam dużo mlecznego, śliskiego śluzu...