Zdjęcie robione na tym samym sprzęcie i przez tego samego lekarza, więc nie wiem. Ramzi często się nie sprawdza i tak jak mówię, ja nie bardzo się sugerowałam tą metodą. Wielu lekarzy potwierdziło, że ta ocena nie jest wiarygodnawyglada mi to na przekrecone zdjecie, bo dziwne zeby dziec z lewej strony przeszedl na prawa... hmm
reklama
Tak to prawda. Ale tez czytalam, ze ulozenie zależy od przekroju skanowania macicy... no nic ja będę we wtorek na usg i zapytam lekarza gdzie jest kosmowka. Czy się sprawdzi zobaczymyZdjęcie robione na tym samym sprzęcie i przez tego samego lekarza, więc nie wiem. Ramzi często się nie sprawdza i tak jak mówię, ja nie bardzo się sugerowałam tą metodą. Wielu lekarzy potwierdziło, że ta ocena nie jest wiarygodna
No to jest właśnie dla mnie dziwne, że na polskim forum tak a na zagranicznym tak. Nie mogę tego ogarnąć mym małym rozumkiemTak pisałam zauważyłam ze na zagranicznych stronach jak zarodek jest na zdjęciu usg po prawej stronie to piszą ze dziewczynka a jak po lewej ze chłopiec natomiast na polskiej stronie piszą odwrotnie. Ja tez nie wiem gdzie jest ta kosmowka
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Bo tam usg przezpochwowe to rzadkość. Od początku robi się przez brzuch więc z góry zakładają, że tak jest i u nas a to zmienia obraz zupełnie.No to jest właśnie dla mnie dziwne, że na polskim forum tak a na zagranicznym tak. Nie mogę tego ogarnąć mym małym rozumkiem
belle81
@gorligorligor jak tam? Kulasz się jeszcze czy już się tulicie z malutką,pachnąca istotką[emoji7]
Koniecznie pokaż ciociom ten cud.
Całusy[emoji8]
Całusy[emoji8]
Dziewczyny, cześć wszystkim
Temat widzę już jest od bardzo dawna ale chciałabym poznać Wasze opinie
Myślicie, że jeśli ostatni seksik był w dniu pozytywnego testu Owu to jest większa szansa na chłopaka czy dziewczynkę ?
Jestem mamą dwóch łobuzów , nie ukrywam, że mała odmiana od samochodów itd bylaby miła
P.S. - 4ty tydzień ciąży u mnie
Myślicie, że jeśli ostatni seksik był w dniu pozytywnego testu Owu to jest większa szansa na chłopaka czy dziewczynkę ?
Jestem mamą dwóch łobuzów , nie ukrywam, że mała odmiana od samochodów itd bylaby miła
Dosłownie wszystko Jonas mi się przy chłopakach też sprawdził dlatego te wszystkie znaki na niebie + intuicja dawały mi prawie pewność, że to córka Ale cieszyłam się jak głupia z Synka, mimo że przecież trzeci i powinnam chcieć odmiany Jest przekochany, taki zupełnie różny od chłopaków. Daje popalić jak mało Kto Kocham Go jak wariatka z resztą całą Trójk
Ja trochę czytam zagraniczne fora o planowaniu i tam teoria odstępu od owulacji została obalona. Tam dziewczyny bardziej wierzą w częstotliwość stosunków plus dieta i suplementy. Na dziewczynke najlepiej jeden stosunek w dni płodne ewentualnie dwa a na chłopca częste seksy. Oczywiście u każdego co innego zadziała ale dużo jest dziewczynek ze stosunku w dniu pozytywnego testu owulacyjnego tzw piku wiec szansa zawsze jest no i życzę teraz dla odmiany córeczkiDziewczyny, cześć wszystkim
gorligorligor
Z czwarntym dzieckiem śnił mi się śliczny, duży chłopiec i urodził się taki chłopak a w piątej ciąży śniła mi się dziewczynka i jestDziewczyny, czy miałyście w ciąży przeczucia co do płci dziecka i czy później się sprawdziły czy było odwrotnie niż czułyście?
gorligorligor
Cześć kochane Ciocie. 28.04.2021.@gorligorligor jak tam? Kulasz się jeszcze czy już się tulicie z malutką,pachnąca istotką[emoji7]
Całusy[emoji8]
Ostatnia edycja:
reklama
Szanse zawsze 50/50Dziewczyny, cześć wszystkim
Podziel się: