A mogłabyś dodać fotę z 7+6? Chce porównać do swojego bo mam tylko z 7+2Ramzi niby się sprawdził, chociaż ja bardzo nie wierzę w tę metodę. W 6tc wyszła dziewczynka, a pod zdjęciem 7tc+6 dziewczyny pisały, że chłopak
reklama
A mogłabyś dodać fotę z 7+6? Chce porównać do swojego bo mam tylko z 7+2
Załączniki
hmmm a pisalas ze wewnatrzamaciczne usg?? Oni z automatu biora pod uwage przez brzuch i wtedy jest lustrzane odbice...To u mnie zarodek jest na dole i na polskiej stronie pisały ze chłopak a na zagranicznej ze dziewczynka
to bylo do zdjecia Domi33wyglada mi to na przekrecone zdjecie, bo dziwne zeby dziec z lewej strony przeszedl na prawa... hmm
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Dosłownie wszystko Jonas mi się przy chłopakach też sprawdził dlatego te wszystkie znaki na niebie + intuicja dawały mi prawie pewność, że to córka Ale cieszyłam się jak głupia z Synka, mimo że przecież trzeci i powinnam chcieć odmiany Jest przekochany, taki zupełnie różny od chłopaków. Daje popalić jak mało Kto Kocham Go jak wariatka z resztą całą Trójkę i czuję, że mam miejsce jeszcze dla jednegoNo właśnie te wszystkie wróżby to tak z przymróżeniem oka myśle pewnie już pisałaś tylko ja nie doczytałam czy jonas tez się nie sprawdził? Czytałam na takiej grupie na fb właśnie o jonasie i wielu dziewczynom się sprawdził jeśli znały dokładna datę owulacji. Mi tez przy synach się sprawdził bo było zaraz po pełni i księżyc był w znaku męskim. Teraz wyszła owulacja dzień po nowiu i znak Ryb czyli żeński
Tak pisałam zauważyłam ze na zagranicznych stronach jak zarodek jest na zdjęciu usg po prawej stronie to piszą ze dziewczynka a jak po lewej ze chłopiec natomiast na polskiej stronie piszą odwrotnie. Ja tez nie wiem gdzie jest ta kosmowkahmmm a pisalas ze wewnatrzamaciczne usg?? Oni z automatu biora pod uwage przez brzuch i wtedy jest lustrzane odbice...
reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Dokładnie chodzi o położenie dziecka względem kosmówki nie na focieJ apowiem szczerze to mam problem z okresleniem gdzie jest kosmowka, bo podobno to o jej polozenie chodzi a nie tak naprawde dziecka...
Podziel się: