Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Łóżkowe to chyba umarło haha teraz najczesciej jest łazienkowe hahahaTez nigdy nie testowałam 1 bdm i abstynencji
No dokładnie przy trójce dzieci w tym niemowlaku to zycie łóżkowe do bogatych nie nalezy
Przy Trzecim nie zauważyłam zadnych wielkich zmian poza tym, że trafiło się nam zupełnie inne od pozostałych dziecko Łączy Ich tylko płeć Jest więc jazda bez trzymanki ale nie ze względu na ilość dzieci a wymagania ostatniegoTeż to ostatnio słyszałam, żebym dobrze wykorzystała męża przy staraniach, bo potem to już się nie wyśpię z innych powodów. Ale ja w sumie już zapomniałam jak to jest, więc mogę sobie przypominać.
Ostatnio ciągle myślę, jak to jest z trojeczka, chociaż zawsze chciałam i nadal chce (nawet więcej, jak dam radę). Ile się zmieni. Jakoś tak mi dziwnie z tym. Chociaż podobno więcej się zmienia przy drugim i czwartym.
Przy Czwartym jest duża zmiana? Mi opowiadają, że jak się świadomie na Trzecie decyduje to Czwarte zupełnie różnicy nie robi haha
@Lobeliaxx mam 3 Synów i każdy z innej "metody" Ostatni wg wszelkich proroctw i metod powinien być dziewczynką Jedynie właśnie zamiast BDM były Króliczki bo jakoś te nam lepiej wychodziły hahaha
Nie wiem, czy Wam już pisałam ale po przeanalizowaniu ostatnich starań doszłam do wniosku, że mój organizm odrzuca żeńskie zarodki bo dwa pozytywne testy , po których przyszła @ to były cykle ze strzałami 3-4 dni przed owu i typowymi staraniami o "córkę" bo wtedy jeszcze się w to bawiliśmy a jak odpuściliśmy, ja miałam okropnego doła po tym teście i w ogóle już nie chciałam się starać, zaszaleliśmy po naszemu i od razu zaskoczyło