Nie dziękuję Przy 1 mega szybko. Przy drugim ok 4 msc takze bez tragedii A Ty masz juz jakis plan ?Powodzenia trzymam kciuki a przy synach udało Ci się w pierwszych cyklach zajść?
reklama
Lobeliaxx
Początkująca w BB
Suplementy już biorę i daje mężowi, co dzień banan, często słone przekąski, a co do samych starań to planuje 2-3 razy w owu. Moge mieć tylko problem z jej wyznaczeniem śledziłam ten cykl paskami i mi nie ściemniały. Jakiej firmy pasków używasz? :-)Nie dziękuję Przy 1 mega szybko. Przy drugim ok 4 msc takze bez tragedii A Ty masz juz jakis plan ?
Mam z domowego labolatorium. Ja zazwyczaj odczuwam kiedy mam plodne, bo wtedy lapie mnie straszna chec na mego M. I jak robie wtedy testy owu wychodza pozytywnie Dokladnie nie umiem tez wyznaczyc owu co do godz no ale trudno. Pierwszy pozytywny test powinien pokazywac, ze 24-36h powinna byc owu. Czyli staranka beda przed.... Niestety nie mam jak mierzyc temp, bo mam nocki rozwalone przez mlodego. Mozna sie jeszcze pochylic nad clearblue. Podobno bardzo dokladne. Moze zaszaleje i w najblizszym cyklu sobie takie sprezentuje . Nie mam jakiejs wielkiej spiny. Nie jem produktow chlopiecych i obioje z mezem bierzemy suple. To tyleSuplementy już biorę i daje mężowi, co dzień banan, często słone przekąski, a co do samych starań to planuje 2-3 razy w owu. Moge mieć tylko problem z jej wyznaczeniem śledziłam ten cykl paskami i mi nie ściemniały. Jakiej firmy pasków używasz? :-)
Lobeliaxx
Początkująca w BB
Ha zazdroszczę u mnie nawet ze stałą obserwacją ciężko mi wychwycić owu. Ja mam jakieś z allegro więc chyba spróbuje tych, o których piszesz. Też mam problem z mierzeniem temperatury bo córka jeszcze budzi się w nocy i często mam zaburzony pomiar ale mierze ze względu na npr.Mam z domowego labolatorium. Ja zazwyczaj odczuwam kiedy mam plodne, bo wtedy lapie mnie straszna chec na mego M. I jak robie wtedy testy owu wychodza pozytywnie Dokladnie nie umiem tez wyznaczyc owu co do godz no ale trudno. Pierwszy pozytywny test powinien pokazywac, ze 24-36h powinna byc owu. Czyli staranka beda przed.... Niestety nie mam jak mierzyc temp, bo mam nocki rozwalone przez mlodego. Mozna sie jeszcze pochylic nad clearblue. Podobno bardzo dokladne. Moze zaszaleje i w najblizszym cyklu sobie takie sprezentuje . Nie mam jakiejs wielkiej spiny. Nie jem produktow chlopiecych i obioje z mezem bierzemy suple. To tyle
kinga30
Fanka BB :)
Ja tez jeszcze nie mierze temperatury bo moja też jeszcze się budzi w nocy. A testy owu mam z Rossmanna ale płytkowe nie paskowe, te paskowe mi nie pasują. Kreski pokrywają się z objawamiHa zazdroszczę u mnie nawet ze stałą obserwacją ciężko mi wychwycić owu. Ja mam jakieś z allegro więc chyba spróbuje tych, o których piszesz. Też mam problem z mierzeniem temperatury bo córka jeszcze budzi się w nocy i często mam zaburzony pomiar ale mierze ze względu na npr.
Dziewczyny kto sie stara ze mna w lutym ??
Ja. Właśnie czekam na owu.
super! masz jakis konkretny plan dzialania ??Ja. Właśnie czekam na owu.
super! masz jakis konkretny plan dzialania ??
Nie. Totalny luz. Aby się udało.
Mamuska30.
Początkująca w BB
Moj plan to wyznaczyć pik na testach owu i jeden strzal w msc zrobie inaczej niż przy synach
Czy możesz powiedzieć coś więcej ? Tak łopatologicznie
reklama
Przy synach kochaliśmy sie często i dużo po prostu. Teraz chce postawić na wstrzemiezliwosc i jeden seks zaraz po piku na testach owu. Co z tego wyjdzie zobaczymy . Narazie to okres spóźnia mi się 2 dni..Czy możesz powiedzieć coś więcej ? Tak łopatologicznie
Podziel się: