reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny tak z ciekawości dla zabawy bo teoria ramzi dla mnie jak wróżenie z fusów.Ale co byście obstawiły.
Może ktoś miał podobne ułożenie i już zna płeć?

Załączniki

• 20210108_142631.jpg
    20210108_142631.jpg
    633,7 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Teoretycznie dziewczynka 😉
Właśnie na grupach fb też takie mieszane domysły z przewagą dziewczynki.Byłoby to moje spełnienie marzeń,ale już nie chce się rozczarować. W domu 3 synów 😊
A i wogóle nie wierzę w planowanie. Raczej w szczęście. Według mnie jak ktoś twierdzi że zaplanował to poprostu znalazł się w tych 50% szans które zawsze są.

Właśnie na grupach fb też takie mieszane domysły z przewagą dziewczynki.Byłoby to moje spełnienie marzeń,ale już nie chce się rozczarować. W domu 3 synów 😊
A i wogóle nie wierzę w planowanie. Raczej w szczęście. Według mnie jak ktoś twierdzi że zaplanował to poprostu znalazł się w tych 50% szans które zawsze są.
Zdecydowaliście się na czwarte dzieciątko? :-) kciuki za córke!

Zdecydowaliście się na czwarte dzieciątko? :-) kciuki za córke!
Nie,nie. Los za nas zdecydował. Szczerze to byłam załamana,bo mały ma dopiero rok.Wcześniej cała trójka planowana a teraz taka niespodzianka.
Na dodatek jak już się oswoiłam z niespodzianka to niestety cały czas plamię mimo leków więc żyję w niepewności.A na tym etapie pozostaje tylko czekać.

Nie,nie. Los za nas zdecydował. Szczerze to byłam załamana,bo mały ma dopiero rok.Wcześniej cała trójka planowana a teraz taka niespodzianka.
O ja ale super ! Byc moze dlatego, że nie planowane to będzie dziewczynka czego bardzo Ci życzę !!! Robilas coś w kierunku planowania przy poprzednich ciążach?

Na dodatek jak już się oswoiłam z niespodzianka to niestety cały czas plamię mimo leków więc żyję w niepewności.A na tym etapie pozostaje tylko czekać.
Oby wszystko bylo ok. Lubię takie niespodzianki :-) owulacja Ci się przesunela czy plemniki dlugo przetrwały?

O ja ale super ! Byc moze dlatego, że nie planowane to będzie dziewczynka czego bardzo Ci życzę !!! Robilas coś w kierunku planowania przy poprzednich ciążach?
Przy poprzedniej miałam obsesję że to ostatnie dzieciątko i musi być dziewczynką. Zbyt dużo nie zrobiłam ale nie jadłam pomidorów bananów,pilam 100%sok zurawinowy,cytrynian magnezu.Mężowi kazałam się parzyć w wannie🤣 Cykle 28dniowe sex w 10dc.Owulacja zazwyczaj 13-14dc.

Przy poprzedniej miałam obsesję że to ostatnie dzieciątko i musi być dziewczynką. Zbyt dużo nie zrobiłam ale nie jadłam pomidorów bananów,pilam 100%sok zurawinowy,cytrynian magnezu.Mężowi kazałam się parzyć w wannie🤣 Cykle 28dniowe sex w 10dc.Owulacja zazwyczaj 13-14dc.
No to Kochana ✊!!! Takie wpadki są najlepsze. Wszystkie moje koleżanki właśnie z wpadek maja córeczki ;)

reklama
No to Kochana ✊!!! Takie wpadki są najlepsze. Wszystkie moje koleżanki właśnie z wpadek maja córeczki ;)
Jak na razie to marzę o tym że skoro już tak wyszło żeby wszystko było ok. Po jestem już też po 2 stratach,a teraz to ciągłe plamieniem brązowe.Przy roczniaku ciężko leżeć czy się oszczędzać.Ale co ma być to będzie na niektóre rzeczy nie mamy wpływu.

Do góry