reklama
Teoretycznie dziewczynkaDziewczyny tak z ciekawości dla zabawy bo teoria ramzi dla mnie jak wróżenie z fusów.Ale co byście obstawiły.
Może ktoś miał podobne ułożenie i już zna płeć?
Właśnie na grupach fb też takie mieszane domysły z przewagą dziewczynki.Byłoby to moje spełnienie marzeń,ale już nie chce się rozczarować. W domu 3 synówTeoretycznie dziewczynka
A i wogóle nie wierzę w planowanie. Raczej w szczęście. Według mnie jak ktoś twierdzi że zaplanował to poprostu znalazł się w tych 50% szans które zawsze są.
Elenaa
Fanka BB :)
Zdecydowaliście się na czwarte dzieciątko? :-) kciuki za córke!Właśnie na grupach fb też takie mieszane domysły z przewagą dziewczynki.Byłoby to moje spełnienie marzeń,ale już nie chce się rozczarować. W domu 3 synów
A i wogóle nie wierzę w planowanie. Raczej w szczęście. Według mnie jak ktoś twierdzi że zaplanował to poprostu znalazł się w tych 50% szans które zawsze są.
Nie,nie. Los za nas zdecydował. Szczerze to byłam załamana,bo mały ma dopiero rok.Wcześniej cała trójka planowana a teraz taka niespodzianka.Zdecydowaliście się na czwarte dzieciątko? :-) kciuki za córke!
Na dodatek jak już się oswoiłam z niespodzianka to niestety cały czas plamię mimo leków więc żyję w niepewności.A na tym etapie pozostaje tylko czekać.
O ja ale super ! Byc moze dlatego, że nie planowane to będzie dziewczynka czego bardzo Ci życzę !!! Robilas coś w kierunku planowania przy poprzednich ciążach?Nie,nie. Los za nas zdecydował. Szczerze to byłam załamana,bo mały ma dopiero rok.Wcześniej cała trójka planowana a teraz taka niespodzianka.
Elenaa
Fanka BB :)
Oby wszystko bylo ok. Lubię takie niespodzianki :-) owulacja Ci się przesunela czy plemniki dlugo przetrwały?Nie,nie. Los za nas zdecydował. Szczerze to byłam załamana,bo mały ma dopiero rok.Wcześniej cała trójka planowana a teraz taka niespodzianka.
Na dodatek jak już się oswoiłam z niespodzianka to niestety cały czas plamię mimo leków więc żyję w niepewności.A na tym etapie pozostaje tylko czekać.
Przy poprzedniej miałam obsesję że to ostatnie dzieciątko i musi być dziewczynką. Zbyt dużo nie zrobiłam ale nie jadłam pomidorów bananów,pilam 100%sok zurawinowy,cytrynian magnezu.Mężowi kazałam się parzyć w wannie Cykle 28dniowe sex w 10dc.Owulacja zazwyczaj 13-14dc.O ja ale super ! Byc moze dlatego, że nie planowane to będzie dziewczynka czego bardzo Ci życzę !!! Robilas coś w kierunku planowania przy poprzednich ciążach?
No to Kochana !!! Takie wpadki są najlepsze. Wszystkie moje koleżanki właśnie z wpadek maja córeczkiPrzy poprzedniej miałam obsesję że to ostatnie dzieciątko i musi być dziewczynką. Zbyt dużo nie zrobiłam ale nie jadłam pomidorów bananów,pilam 100%sok zurawinowy,cytrynian magnezu.Mężowi kazałam się parzyć w wannie Cykle 28dniowe sex w 10dc.Owulacja zazwyczaj 13-14dc.
reklama
Jak na razie to marzę o tym że skoro już tak wyszło żeby wszystko było ok. Po jestem już też po 2 stratach,a teraz to ciągłe plamieniem brązowe.Przy roczniaku ciężko leżeć czy się oszczędzać.Ale co ma być to będzie na niektóre rzeczy nie mamy wpływu.No to Kochana !!! Takie wpadki są najlepsze. Wszystkie moje koleżanki właśnie z wpadek maja córeczki
Podziel się: