reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kevinka to są te podstawowe testy Link do: Testy owulacyjne 25szt + ciążowe 5szt PREMIUM a tu masz te clearblue ja mam monitor i te testy do monitora one są dual wykrywają całą fazę płodna
I ja dla jeszcze większej pewności mam te podstawowe z clearblue

Ja stosuje wszystkie te testy wtedy mam pewność no ale ja to ta nadgorliwa 😂😂😂

reklama
Ja mam córkę w owulacji, kilkanaście godzin przed. Miałam wtedy monitoring.
Hania ale to działaliście kilkanaście godzin przed owu czy po
Ja pierwszego syna mam z kilkunastu godz przed owu także teraz chce dłuższy odstęp a drugiego z codziennych przytulanek ale podejrzewam że przy obu mogła owu mi się przesunąć i wyszedl odstęp tylko kilku godz

Kevinka tak chciałbym dziewczynkę :) na razie czytałam co i jak właśnie na dziewczynkę najlepiej robić :)
Przed owulacją niby dziewczynka hmmm, z moim P często mamy przytulanki więc , może się trafi 😂

Kevinka spróbuj zmienić testy podeślę Ci linka w następnym poście być może miałaś w tamte dni za bardzo rozcieńczony mocz i przez to nie wyszły fest pozytywne a jak masz problemy z interpretacja kup sobie te cyfrowe clearblue. Co do staranek to masakra z jednej strony bardzo już bym chciała a z drugiej mam ogromnego stracha czy się wceluje w odstęp bo poprawiać nie chce - chce zachować 8dniowa wstrzemiezliwosc a naprawdę pomimo że zna się swój cykl to nie jest to takie łatwe pomimo boli około owulacyjnych
Magic_87 mysle, że nie masz co sie stresowac aż tak tym odstępem. Organizm masz już tak przygotowany, że przyjmie tylko żeńskiego plemniczka :)

Kevinka tak chciałbym dziewczynkę :) na razie czytałam co i jak właśnie na dziewczynkę najlepiej robić :)
Przed owulacją niby dziewczynka hmmm, z moim P często mamy przytulanki więc , może się trafi 😂
Podeślę Ci zaraz linka co niby trzeba, spełnić na, dziewczynkę 😉
Edit na, tej stronie poczytaj co trzeba spełnić na dziewczynkę.

Hania Magic_87 czytając was bardziej się upewniam że niema reguły, to kwestia szczęścia i cudu.
Mój syn też 3 dni przed owulacja.
Hania w owulacje córka.
Magic też z odstępu i z częstych przytulanek.
To wszystko inaczej niż powinno być,a jednaj jest tak 🙈🙉

Hania Magic_87 czytając was bardziej się upewniam że niema reguły, to kwestia szczęścia i cudu.
Hania w owulacje córka.
ooo dziękuję 😁 a może się uda hah albo bardziej szczęście ;p

Hania w owulacje córka.
dlatego bardziej wierze w zakwaszenie i ph, hormony niz w sam odstep ;)

reklama
Kevinka ja wierzę w odstęp dlatego teraz się kurczowo tego trzymam oczywiście to też tylko jeden czynnik i uważam że jeżeli facet ma słabe plemniki kobitka nie zajdzie w ciążę z odstępu ale jak ma słabe i do tego pH sprzyjające to duże prawdopodobienstweo ze może być dziewczynka ale jak np trafisz w samo owu ale będzie np o godz 10 00 a o 17 20 będą przytulanka to jak nic dziewuszka bo plemniki jeszcze ulegają kapacytacji która trwa nawet do 7h w drogach rodnych kobiety. Więc sądzę że większość dziewuszek z owu to właśnie z takiego przykładu

Do góry