reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ponieważ zaczęły męczyć mnie mdłości - zrobiłam test (chiński) piękna biel :) więc na dzień dzisiejszy ja odpadam :) nie wiem kiedy dołączę, póki co adrenaliny mi wystarczyło na najbliższe kilka miesięcy. Trzymam za Was kciuki i co jakiś czas będę podczytywać :)

Ponieważ zaczęły męczyć mnie mdłości - zrobiłam test (chiński) piękna biel :) więc na dzień dzisiejszy ja odpadam :) nie wiem kiedy dołączę, póki co adrenaliny mi wystarczyło na najbliższe kilka miesięcy. Trzymam za Was kciuki i co jakiś czas będę podczytywać :)
Poczekaj z testem do terminu spodziewanej @... ;)

Poczekaj z testem do terminu spodziewanej @... ;)

Czekać i tak muszę :) bo dostać powinnam w weekend. Z racji tego, że to była moja pierwsza owulacja od bardzo dawna, to te wszystkie objawy są zapewne spowodowane hormonami. Co prawda z córką test negatywny wyszedł w dniu spodziewanej @., ale teraz tego nie czuję :) może być też tak, że bóle jajników oznaczają, że jajeczka po prostu nie uwolniły się i tam sobie dalej wiszą... albo mąż strzelał ślepakami 😂 wiedział co robi 😂😂 marzenia o drugim dziecku dalej mam, a im dłużej czekam tym coraz mniej myślę o płci. Wystartuję jak uporządkuje moje prywatne sprawy i między czasie spełnię jeszcze inne marzenia.

Na dzień dzisiejszy wykluczam ciążę i nie doszukuję się objawów :) jeśli @ faktycznie się spóźni, zrobię drugi, mam schowany jeszcze jeden test, ale już nie chiński tylko ten Pink z rossmanna, chyba, że on też jest do d...

U mnie pokazał ciąże kiedy była a jak nie było była biel wiec ja nie narzekam na Pink.

Na dzień dzisiejszy wykluczam ciążę i nie doszukuję się objawów :) jeśli @ faktycznie się spóźni, zrobię drugi, mam schowany jeszcze jeden test, ale już nie chiński tylko ten Pink z rossmanna, chyba, że on też jest do d...
Płytkowy 25 pokazał równie piękną krechę jak Rossmannowska 10 i Biedronkowa 20 :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry