Megi_Meg
Fanka BB :)
...chyba nie tylko Ją
A jak u Was? Żona dobrze się czuje ? Kiedy macie USG genetyczne ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...chyba nie tylko Ją
Odpukać- czuje się dobrze. Werdykt na prenatalnych już 6 lutego, a więc już dziś wysyłajcie smsy o niebieskich treściach do wygrania kolejna spełniona osoba na tym forum - stawka wysoka i niezmiernie trudna jak przeczuwam do osiągnięcia dobrej nocy wszystkimA jak u Was? Żona dobrze się czuje ? Kiedy macie USG genetyczne ?
Wyslalam nawet mms z niebieskimi fluidami. Oddałam Ci połowę,druga przekazuję mojej kochanej @Megi_MegOdpukać- czuje się dobrze. Werdykt na prenatalnych już 6 lutego, a więc już dziś wysyłajcie smsy o niebieskich treściach do wygrania kolejna spełniona osoba na tym forum - stawka wysoka i niezmiernie trudna jak przeczuwam do osiągnięcia dobrej nocy wszystkim
A wiesz,tak się teraz zastanawiam,idziemy identycznie,tylko ja miałam.chyba pozniej owulację i szybciej wyznaczył mi @...hmm11, w niedziele powinnam dostać @, jeśli chodzi o miesiączki - aplikacja nigdy się nie myli. Mam serdecznie dość tego cyklu, nie wspomnę o samopoczuciu.
Ja też wysyłam. Całe morze "clear blue"Odpukać- czuje się dobrze. Werdykt na prenatalnych już 6 lutego, a więc już dziś wysyłajcie smsy o niebieskich treściach do wygrania kolejna spełniona osoba na tym forum - stawka wysoka i niezmiernie trudna jak przeczuwam do osiągnięcia dobrej nocy wszystkim
Ten Pink ma napisane "super czuły - wykrywa ciążę 6 dni wcześniej". Ale nie dam się skusić [emoji23]
Wysyłam mój podwójny błękit <3Odpukać- czuje się dobrze. Werdykt na prenatalnych już 6 lutego, a więc już dziś wysyłajcie smsy o niebieskich treściach do wygrania kolejna spełniona osoba na tym forum - stawka wysoka i niezmiernie trudna jak przeczuwam do osiągnięcia dobrej nocy wszystkim
Grabcia, a Ty się starasz o kolejnego maluszka?Wysyłam mój podwójny błękit <3
Ej czemu myślę że cykl bezowulacyjny??? Jakoś mnie wykres nie przekonuje że owu była...
Powiem wam coś smutnego ale tak mi ciężko;( znajoma walczyła o córcie ma 3 synów 3 cc za nią zaryzykowała udało się dziś miała mieć 4 cc...we wtorek pojechała na ip bo nie czuła ruchów...córcia już nie żyła;( dziś byłam na pogrzebie...Nie mogę się pozbierac