Megi_Meg
Fanka BB :)
Płytowy 25 pokazał równie piękną krechę jak Rossmannowska 10 i Biedronkowa 20
Te płytkowy w dniu spodziewanej @ pokazał śnieżną biel z porannego moczu, a byłam już w ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Płytowy 25 pokazał równie piękną krechę jak Rossmannowska 10 i Biedronkowa 20
6 dni od zagnieżdżenia tak naprawdę a nie od zapłodnienia (czyli owulacji), to tylko chwyt marketingowyTen Pink ma napisane "super czuły - wykrywa ciążę 6 dni wcześniej". Ale nie dam się skusić
6 dni od zagnieżdżenia tak naprawdę a nie od zapłodnienia (czyli owulacji), to tylko chwyt marketingowy
Mi ten płytowy pokazał krechę 4 dni przed terminem @
Ale u mnie to tylko BabyBoom się nie sprawdził bo dzień przed terminem pokazał ledwo widoczny cień
Dzisiaj z rana marudziłam, że objawy znikają i wróciłam do domu z bólem podbrzusza i kłuciem szyjki więc poleżałam sobie Ogólnie już mam sporą anemię i z rana mnie telepie chyba po eutyroxie, położna stwierdziła że pilnie muszę przyjść na wizytę ale nie ma dla mnie miejsca i zaproponowała mi koniec stycznia na Cito Fartem umówiłam się już w listopadzie więc idę we wtorek na wizytę Póki co zmniejszyłam dawkę eutyroxu na minimum z minimum i dzisiaj było lepiejTak, wiem, że to od zagnieżdżenia. A tak w ogóle jak się czujesz ?
No właśnie widzę, że ten cykl nie daje Ci spokojuCzuję się jak psychopatka, wybaczcie mi za marudzenie. Mam przeźroczysty śluz podbarwiony krwią !
No właśnie widzę, że ten cykl nie daje Ci spokoju
Ile dni minęło od owulacji?
Mówię Ci,tylko spokój Cię uratujeCzuję się jak psychopatka, wybaczcie mi za marudzenie. Mam przeźroczysty śluz podbarwiony krwią !
...chyba nie tylko JąMówię Ci,tylko spokój Cię uratuje