U
użytkownik 192
Gość
Wow. SuperMam wyniki
BetaHcg
30.12.19 - 21,6
02.01.20 - 169
Wpoprzednich ciążach tak nie pędziła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow. SuperMam wyniki
BetaHcg
30.12.19 - 21,6
02.01.20 - 169
Mam wyniki
BetaHcg
30.12.19 - 21,6
02.01.20 - 169
Żarty żartami ale przez te aplikacje i objawy od razu się nabijaliśmy, że pewnie 2 owulacje były i obie trafione.
@mis0890 piękny termin
Dziewczyny pamiętacie dokładne Wasze przyrosty? Za stara jestem na ciążę bliźniaczą
Cały czas trzymam dla Ciebie miejsceAlbo panikuje, albo faktycznie dołącze do wrześniowek... mam zgagę ! Powiększone piersi i mam wrażenie, że @ zaraz dostanę ! W ciąży z córką gdyby nie brak miesiączki to, nie wiedziałbym że jestem w ciąży. Chyba, że te objawy to mój strach.
Sezon na duphaston i u nas. 8tc, tętno 144, jajnik tym razem prawy, termin 17 sierpnia, wszystko na szczęście dobrze, Ż to wzorowa pacjentka
Albo panikuje, albo faktycznie dołącze do wrześniowek... mam zgagę ! Powiększone piersi i mam wrażenie, że @ zaraz dostanę ! W ciąży z córką gdyby nie brak miesiączki to, nie wiedziałbym że jestem w ciąży. Chyba, że te objawy to mój strach.
Ja miałam w 8 tyg dokładnie takie tętno z synkiem, więc trzymam kciukiSezon na duphaston i u nas. 8tc, tętno 144, jajnik tym razem prawy, termin 17 sierpnia, wszystko na szczęście dobrze, Ż to wzorowa pacjentka