reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, spełnienia marzen, spokojnych ciąż, zdrowych bobasków i wymarzonego różu lub błekitu.

Dawno tu nie zaglądałam, a tu się tyle dzieje, gratuluję wszystkim które zobaczyly 2 kreseczki, Tobie Mis też oczywiście, niech spełniają się pragnienia[emoji178][emoji170]

Moje marzenie skończyło przed świętami rok, to był cudowny rok, w sumie nie przespalam nocy i nie miałam czasu na nic, bo przy trójce zawsze jest co robić, ale najważniejsze że mam poczucie spełnienia.
DSC_2778%20print.jpeg

@Anga79 - masz śliczną rodzinkę ! Widać, że bracia uwielbiają siostrę :) ... te małe stópeczki :)

@Dwa+Trzy - a zatem gratuluję jeszcze raz i trzymam kciuki za zdrową i mało męczącą ciąże. Z córką miałam podobną betę, także dodatkowo trzymam kciuki za róż :)
Wiesz, że o tym samym pomyślałam (przy chłopakach książkowe przyrosty 114% a tu kalkulator na 300% wyliczył :o ) .. Ta intuicja po cichu podpowiada róż.. Łapię się na tym coraz częściej ale to się wydaje tak niemożliwe przy 2 Synach, że wolę nastawić się na Gabriela ;)

Kobietki mam do was pytanie...Bo nie wiem czy uderzać do ginekologa czy od razu neurolog z moją przysadka...wstawiam mój wykres może więcej wam powie ale...przy pierwszym spadku i dzień przed plamienie i dużo przezroczystego sluzu ale brak skoku temp dziś znowu spadek i trochę boli podbrzusze lekko rozciaglwiy ale biały sluz i strasznie bolace piersi
.miała któraś podobnie na owu bym dziś stawiała ale nigdy mnie piersi Nie bolały I skąd plamienie wcześniej.. .boję się że znów coś z przysadka ;(

Załączniki

• Screenshot_20200102-155243_OvuFriend.jpg
    Screenshot_20200102-155243_OvuFriend.jpg
    75,3 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Wiesz, że o tym samym pomyślałam (przy chłopakach książkowe przyrosty 114% a tu kalkulator na 300% wyliczył :o ) .. Ta intuicja po cichu podpowiada róż.. Łapię się na tym coraz częściej ale to się wydaje tak niemożliwe przy 2 Synach, że wolę nastawić się na Gabriela ;)

Czasami niemożliwe staje się możliwe ;) Gabriel też jest na naszej niebieskiej liście imion [emoji23][emoji23]

Do góry