reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

To chyba jednak będzie menopauza ;)
Najnowszy do kolekcji :/

Załączniki

• 20190930_111413(1).jpg
    20190930_111413(1).jpg
    419,6 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Dwa+trzy podobno w ciąży testy owu są pozytywne ale na gdy nie sprawdzałam
Też o tym słyszałam bo LH musi być na odpoqoednim poziomie, żeby cała reszta zadziałała ale te krwawienia skutecznie obniżyły moje nadzieje. No i najczęściej jednak krąży teoria, że testy owu wychodzą pozytywne dopiero przed samą @ .

Dziewczyny a mówimy o 7 dniach wspólnej wstrzemięźliwości? Bo ja mojego męża "upilnować" nie mogę hahaha Nie wierzę, że wytrzyma 7 dni

@Anga79 ale pozytywne od owulacji miałaś? Czy przed @ ?

Ja właśnie po nospę jadę, plamienia się utrzymują. Myślę, że może jakaś torbiel miałam i pękła bo to aż niemożliwe :/

Dziewczyny a mówimy o 7 dniach wspólnej wstrzemięźliwości? Bo ja mojego męża "upilnować" nie mogę hahaha Nie wierzę, że wytrzyma 7 dni

@Anga79 ale pozytywne od owulacji miałaś? Czy przed @ ?

Ja właśnie po nospę jadę, plamienia się utrzymują. Myślę, że może jakaś torbiel miałam i pękła bo to aż niemożliwe :/
Pozytywne miałam 4 dni przed@, wcześniej nie robiłam.

Wspólnej, wspólnej. To niezdyscyplinowany się trafil[emoji6]

Szczęście w nieszczęściu, dosłownie 5 minut przrd moim telefonem Ktoś zrezygnował z wizyty i wcisneli mnie na środę. O niczym teraz tak nie marzę, jak o diagnozie.

Trzymam kciuki, żeby było wszytko ok. To w środę wizytujemy razem :)
Mi testy owulwcyjne cały czas wychodzą pozytywne od owulacji do miesiączki. Negatywne tylko po skończonej miesiączce do ok 3 dni przed owulacją.

@Megi_Meg U mnie to pierwszy taki cykl :/ Do tej pory był pik i po piku kreska od razu słabsza.
Dobrze, że nie mam więcej testów owu bo bym chyba zaczęła schizować.
A miewasz też takie bóle uporczywe i plamienia?

@Anga79 obiecał, że się postara następnym razem hahaha

reklama
@Megi_Meg U mnie to pierwszy taki cykl :/ Do tej pory był pik i po piku kreska od razu słabsza.
Dobrze, że nie mam więcej testów owu bo bym chyba zaczęła schizować.
A miewasz też takie bóle uporczywe i plamienia?

@Anga79 obiecał, że się postara następnym razem hahaha

Tak, miałam i to było coś z endometrium, ale nie powiem Ci teraz co to dokładnie było, w każdym bądź razie, nic poważnego. Ja w tym miesiącu miałam 2 razy pik, (czwartek pozytywny, piątek blady, sobota pozytywy) i już minął ponad tydzień od piku i testy wychodzą pozytywne.

Do góry