reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Też o tym słyszałam bo LH musi być na odpoqoednim poziomie, żeby cała reszta zadziałała ale te krwawienia skutecznie obniżyły moje nadzieje. No i najczęściej jednak krąży teoria, że testy owu wychodzą pozytywne dopiero przed samą @ .Dwa+trzy podobno w ciąży testy owu są pozytywne ale na gdy nie sprawdzałam
Pytasz o moment w cyklu?@Anga79 A przypomnij proszę w którym momencie się starałas?
Nie powiem dokładnie, ale to było 3-4 dni przed owulacją. Bardziej 4.
Przy trzeciej ciąży to było tylko O+12, po 7 dniach wstrzemięźliwości , ale nie wiem jaka była płeć.
Ja sprawdzałam, są.
Dwa+trzy podobno w ciąży testy owu są pozytywne ale na gdy nie sprawdzałam
Dwa+Trzy
Dziewczyny a mówimy o 7 dniach wspólnej wstrzemięźliwości? Bo ja mojego męża "upilnować" nie mogę hahaha Nie wierzę, że wytrzyma 7 dni
@Anga79 ale pozytywne od owulacji miałaś? Czy przed @ ?
Ja właśnie po nospę jadę, plamienia się utrzymują. Myślę, że może jakaś torbiel miałam i pękła bo to aż niemożliwe :/
Ja właśnie po nospę jadę, plamienia się utrzymują. Myślę, że może jakaś torbiel miałam i pękła bo to aż niemożliwe :/
Pozytywne miałam 4 dni przed@, wcześniej nie robiłam.Dziewczyny a mówimy o 7 dniach wspólnej wstrzemięźliwości? Bo ja mojego męża "upilnować" nie mogę hahaha Nie wierzę, że wytrzyma 7 dni
Wspólnej, wspólnej. To niezdyscyplinowany się trafil[emoji6]
Megi_Meg
Szczęście w nieszczęściu, dosłownie 5 minut przrd moim telefonem Ktoś zrezygnował z wizyty i wcisneli mnie na środę. O niczym teraz tak nie marzę, jak o diagnozie.
Trzymam kciuki, żeby było wszytko ok. To w środę wizytujemy razem
Mi testy owulwcyjne cały czas wychodzą pozytywne od owulacji do miesiączki. Negatywne tylko po skończonej miesiączce do ok 3 dni przed owulacją.
Dwa+Trzy
reklama
Megi_Meg
Tak, miałam i to było coś z endometrium, ale nie powiem Ci teraz co to dokładnie było, w każdym bądź razie, nic poważnego. Ja w tym miesiącu miałam 2 razy pik, (czwartek pozytywny, piątek blady, sobota pozytywy) i już minął ponad tydzień od piku i testy wychodzą pozytywne.
Podziel się: