reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak czy siak, jak będę już mogła się starać to raczej na pewno będę musiała mieć monitoring i celowanie w owulacje, już rozmawiałam o tym z moim lekarzem.

reklama
Ja teraz chyba też Ją o to poproszę. Tzn. Nie teraz tylko w czerwcu bo pewnie dopiero wtedy będziemy mogli wrócić do "tematu" . Tak to sobie wymyslilismy, żeby termin porodu przypadł na pierwszą połowę roku ale.. Życie pisze swoje scenariusze więc kto wie ;)

Ja teraz chyba też Ją o to poproszę. Tzn. Nie teraz tylko w czerwcu bo pewnie dopiero wtedy będziemy mogli wrócić do "tematu" . Tak to sobie wymyslilismy, żeby termin porodu przypadł na pierwszą połowę roku ale.. Życie pisze swoje scenariusze więc kto wie ;)

Wy tak jak my :) też chcemy dziecko z pierwszej połowy roku, a ja najbadziej chciałabym urodzić marzec / kwiecień.

A przeczucie mam takie, że jeśli nie czerwiec to wrzesień i całe wakacje z wielkim brzuchem, czego właśnie chcieliśmy uniknąć ;)

A przeczucie mam takie, że jeśli nie czerwiec to wrzesień i całe wakacje z wielkim brzuchem, czego właśnie chcieliśmy uniknąć ;)

A ja mam przeczucie na listopad [emoji849] a końcówki roku jednak wolałabym unikąć, jak się dowiedziałam, że termin porodu z córką wypada mi na grudzień to się chwilowo załamałam. No ale cudem przenosiłam i urodziłam 1 stycznia [emoji23]

Syna urodziłam przed Świętami Bożego Narodzenia :) Cudownie wspominam ten czas, to był mój prawdziwy prezent. Na porodówce choinka, na holu szpitala taka piękna, duża i te lampki migoczące idąc do wc w nocy ;)
Ale ja to mam Świątecznego świra i już teraz odliczam do Gwiazdki hahahaha

P.S. cały czas plamię :/

Syna urodziłam przed Świętami Bożego Narodzenia :) Cudownie wspominam ten czas, to był mój prawdziwy prezent. Na porodówce choinka, na holu szpitala taka piękna, duża i te lampki migoczące idąc do wc w nocy ;)
Ale ja to mam Świątecznego świra i już teraz odliczam do Gwiazdki hahahaha

P.S. cały czas plamię :/

Też lubie święta i podczas mojego pobytu w szpitalu też były choinki, nawet w mojej sali ;)
Nic się nie martw, do środy już niedaleko.

reklama
Do góry