reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Megi_Meg ile masz lat? Bo niby im starsza kobieta tym częściej cykle bezowulacyjne są. I tylko się cieszyć, że tak ładnie na leczenie reagujesz :)

@Elenaa Cudowne testy! Tak bardzo chciałabym się takimi pochwalić za 2tygodnie!
I fakt, że ta szyjka jest na tyle podejrzana, że dzisiaj to się trochę bałam tych "poprawin" . Intuicja jednak podpowiada, że w piątek było po owulacji. Teraz odliczam 10 dni i testuję :D
Mam tylko 5 testów i całkiem rozjechany cykl ;)

Aż 29 [emoji23] za pół roku 30. Za łatwo poszło mi z 1 dzieckiem, teraz sobie poczekam [emoji849] mam nadzieje, że to czekanie na marne nie pójdzie.

reklama
I nie zmienia się nic :oo2: ból też wrócił, jedyne czego cały czas brakuje to wrażliwość piersi. Nawet mąż zwrócił uwagę na to, że jeszcze nie noszę mojego stanika "poowulacyjnego" ( rozmiar większy bo tak to się u mnie zmienia).
Mam wrażenie, że coś niedobrego się dzieje z hormonami :(

Anga79 też bym chciała tak skusić ;)
Wszystkim Wam tu kibicuje , niech marzenia się spełniają [emoji110][emoji110][emoji110]

Nie muszę dodawać , że test owulacyjny uroczo pozytywny! Tak bardzo jak ten piątkowy ;)
U mnie też jakoś dziwnie. Przedwczoraj nie miałam ostatni test z allegro,był prawie pozytyw,całą sobotę bolał mnie brzuch,zrobiłam test i był mega pozytyw. Tak mnie wczoraj rwało podbrzuszu,że nie mogłam usnąć. Dzisiaj już w ogóle nie boli, test negatywny...Więc spróbowałam 0+12 i teraz martwię się,że za szybko :( Ale szyjka już troszkę twardsza i sluz przy szyjce kremowy. Ciekawe co z tego wyjdzie...

U mnie wieczorem nadal pozytyw , kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej. Został mi ostatni na jutro.
Też jestem ciekawa wyniku tych rewelacji. ;)

@milla1982 Próbowaliście tylko ten jeden raz O+12? Bo My jeszcze 9,10 i 11 dc więc w ogóle metoda mojego autorstwa hahaha

Trzymam kciuki za dobry przyrost :)

U mnie dzień sie kiepsko zaczął. Do starań podchodzę ze spokojem , co i kiedy ma być to będzie ale zaczynam panikować powoli bo wstałam z bólem kolkowym prawego jajnika a na papierze znowu krew :(
I nie wiem już teraz co robić, na pewno to nie jest normalne bo to 3 raz w ciągu tygodnia ale czy biec do ginki już teraz czy po prostu obserwować dalej?

Ostatnia edycja:
reklama
Szczęście w nieszczęściu, dosłownie 5 minut przrd moim telefonem Ktoś zrezygnował z wizyty i wcisneli mnie na środę. O niczym teraz tak nie marzę, jak o diagnozie.

Do góry