reklama
Sabrina32
Fanka BB :)
Została nie została ale działa... Moja mama ma mnie też z dni niepłodnych przed owulacja a dwóch moich braci z środka cyklu.Właściwie to i teoria Shettlesa też niby została obalona
Sabrina32
Każdy musi znaleźć swoją metodę i na pewno nastawić się na długie oczekiwanie... Gdyby nie moja nahalnosc poprzednim razem i niecierpliwość pewnie miałabym już córkę... Na tą ciaze jestem przygotowana czekać i dwa lata... Tym bardziej że bliżej 35 rodzą się dziewczynki
Ostatnia edycja:
Elenaa
Ty masz te lepsze z Rossmanna testy. Ja mam te z allegro za grosze :-)Elenaa mój sierpniowy pozytyw
Megi_Meg
Ja i moja siostra też jesteśmy wpadkami, tymi z odstępu od owulacji. Jest wiele teori i badań, które „niby” są obalone. Pomyślcie co by się działo na świecie, gdyby ktoś podał teorie, która jest 100% skuteczna naturalnym sposobem. Muszą ludziom robić wodę z mózgu moim zdaniem nic nie jest przypadkiem.
Dwa+Trzy
Powiedziałabym nawet, że nie ma teorii która nie została obalonaJa i moja siostra też jesteśmy wpadkami, tymi z odstępu od owulacji. Jest wiele teori i badań, które „niby” są obalone. Pomyślcie co by się działo na świecie, gdyby ktoś podał teorie, która jest 100% skuteczna naturalnym sposobem. Muszą ludziom robić wodę z mózgu moim zdaniem nic nie jest przypadkiem.
Zawsze znajdzie się jakiś wyjątek od reguły
Tak czy inaczej fajnie jest śledzić ten wątek i mieć choć pozorne wrażenie, że mam wpływ na płeć dzieciątka
Ostatnia edycja:
reklama
Dwa+Trzy
Te paskowe też miałam Facelle na wyjazd wzięłam bo ze strumieniowymi łatwiej na mieście hahaTy masz te lepsze z Rossmanna testy. Ja mam te z allegro za grosze :-)
Teraz mam kasetkowe z allegro.
Podziel się: