reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Każdy musi znaleźć swoją metodę i na pewno nastawić się na długie oczekiwanie... Gdyby nie moja nahalnosc poprzednim razem i niecierpliwość pewnie miałabym już córkę... Na tą ciaze jestem przygotowana czekać i dwa lata... Tym bardziej że bliżej 35 rodzą się dziewczynki ☺️

Ostatnia edycja:
Moja dobra kumpela zaszła w ciążę dzień przed @ i tego jest na 100% pewna bo to był jeden jedyny raz a później męża nie było przez miesiąc i mieli niezłego zonka hahaha
P.S. Urodziła córkę ;)

Ja i moja siostra też jesteśmy wpadkami, tymi z odstępu od owulacji. Jest wiele teori i badań, które „niby” są obalone. Pomyślcie co by się działo na świecie, gdyby ktoś podał teorie, która jest 100% skuteczna naturalnym sposobem. Muszą ludziom robić wodę z mózgu :) moim zdaniem nic nie jest przypadkiem.

Ja i moja siostra też jesteśmy wpadkami, tymi z odstępu od owulacji. Jest wiele teori i badań, które „niby” są obalone. Pomyślcie co by się działo na świecie, gdyby ktoś podał teorie, która jest 100% skuteczna naturalnym sposobem. Muszą ludziom robić wodę z mózgu :) moim zdaniem nic nie jest przypadkiem.
Powiedziałabym nawet, że nie ma teorii która nie została obalona ;)
Zawsze znajdzie się jakiś wyjątek od reguły :)
Tak czy inaczej fajnie jest śledzić ten wątek i mieć choć pozorne wrażenie, że mam wpływ na płeć dzieciątka :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry