reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny zazdroszczę Wam tych starań i tej nadzieji..."Może będę tą szczęściarą i znajdę się w tych 50% które sobie wymarzyłam".Bo ja wierzę już jedynie w szczęście i przeznaczenie, a nie żadne planowanie. Powodzenia

Dlaczego Alex nie wierzysz już w planowanie?
Bo te co twierdzą że pomogły szczęściu i zaplanowały płeć,według mnie poprostu miały szczęście i znalazły się w "wymarzonych 50%".
Też wierzyłam w te "planowanie".Wszystko mi sprzyjało księżyc,kalendarz chiński,cyganka która mi córkę ni stąd ni z owąd wywróżyła.Piłam codziennie kefir,sok 100%żurawiny,magne b6,lactacyd ph3,5.Starania 9 i 11dc (owulacja 14dc).Tak bardzo w to wszystko wierzyłam,że jak dowiełam się,że bedzie 3 syn doznałam dużego rozczarowania,które trwa do teraz.Teraz myślę,że może gdybym tak nie cudowała i nie skupiała się na płci może miałabym więcej szczęścia. Życzę wszystkim powodzenia, ale ja w planowanie nie wierzę wogóle.

Bo te co twierdzą że pomogły szczęściu i zaplanowały płeć,według mnie poprostu miały szczęście i znalazły się w "wymarzonych 50%".
Też wierzyłam w te "planowanie".Wszystko mi sprzyjało księżyc,kalendarz chiński,cyganka która mi córkę ni stąd ni z owąd wywróżyła.Piłam codziennie kefir,sok 100%żurawiny,magne b6,lactacyd ph3,5.Starania 9 i 11dc (owulacja 14dc).Tak bardzo w to wszystko wierzyłam,że jak dowiełam się,że bedzie 3 syn doznałam dużego rozczarowania,które trwa do teraz.Teraz myślę,że może gdybym tak nie cudowała i nie skupiała się na płci może miałabym więcej szczęścia. Życzę wszystkim powodzenia, ale ja w planowanie nie wierzę wogóle.
To bardzo dużo zrobiłaś. Myślę że co jest nam pisane tak będzie i rzeczywiście komu się "uda zaplanować" tak widocznie mialo być. Mam nadzieję że zaakceptujesz świadomość trzeciego synka. Powiem Ci że mam kolegę co ma 3 braci. I urodziła mu sie córka, jego mama oszalala z radości. Jest wkoncu powiedzenie że wnuki kocha się bardziej niż dzieci. Mam nadzieję że skoro nie planujecie więcej dzieci to tą radość z posiadania dziewczynki spełnisz za ileś tam lat w postaci wnuczki. A jak planujecie nazwać synka?

A ja dzis na alliexpress wygralam w freebies spodnie na zimę dla dziecka, tyle ze losowo dobrali różowe i rozmiar 6 miesiący. Trochę za małe na moje dzieciaki :p śmieje się że to jakiś znak..abym się ogarnęła, ładnie pogodziła z mężem (już mnie nawet przeprosil) i jeszcze zadziała w tym cyklu co by zwiększyć szanse ogólnie na ciążę :p

reklama
Elenaa dopiero mi sie test wyswietlil. Wg mnie jest negatywny, zrob jeszcze wieczorem.
Chyba ,ze zawsze masz taki najmocniejszy?
Teraz z 17.00. Czyli owualcja będzie za 24-36 h licząc od 17.00 :-) ?

Załączniki

• 20190913_171247.jpg
    20190913_171247.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 68
Do góry