reklama
Megi_Meg
Fanka BB :)
Moi też mieli bujne włosy po porodzie, przy czym trochę im sie wytarly z czasem. Syn miał ciemieniuche, córka nie miała :-) ja lubię takie bujne małe czuprynki. Córce od urodzenia niemalze musiałam spinać grzywke bo jej w oczy wlazila
Jakbym widziała główke mojej córki, zwłasza na tym dolnym zdjęciu [emoji7] ciekawe czy drugie dziecko będzie miało włosy, czy też nie [emoji23]
Elenaa
Na dolnym syn już po pierwszym myciu, a na górnym córka jeszcze bez mycia włosów po porodzieJakbym widziała główke mojej córki, zwłasza na tym dolnym zdjęciu [emoji7] ciekawe czy drugie dziecko będzie miało włosy, czy też nie [emoji23]
Wiesz co chyba nie ma reguły. Bo moja koleżanka urodziła pierwsza córkę łysa a druga z mega bujną fryzura (moje dzieci to pikus przy tej dziewczynce :-) )
cytrusowa85
Moje dzieciaki tylko delikatnie krociutkie włoski po porodzie wszystkie podobnie
Elenaa
Ja pewnie bym się zdziwiła jakby trzecie było łyse no ale nigdy nie wiadomo, tak samo jakby nie miało zotlaczki i nie potrzebne były naświetlania to wogole bym chyba powiedziała że mi dziecko podmienili bo oboje mieli wysoką zoltaczke, ja z mężem jako noworodki też byliśmy naświetlani
To u mnie synowie mieli włoski, ale mało, później się wytarly i byli prawie łysi, za to wyczekana córka urodziła się bardzo kudlata, aż przychodzili ją oglądać, miała czarne włosy. Nie wytarly jej się, a wszyscy tak wrózyli. W wieku 4 miesięcy nosiła spinkę, żeby jej włosy do oczu nie wchodziły, a od 6 miesiąca kitke na czubku , bo grzywką była już za długa i śpi ka nie dawała rady.Moi też mieli bujne włosy po porodzie, przy czym trochę im sie wytarly z czasem. Syn miał ciemieniuche, córka nie miała :-) ja lubię takie bujne małe czuprynki. Córce od urodzenia niemalze musiałam spinać grzywke bo jej w oczy wlazila
Tak wyglądała jak miała 7,5 miesiąca w rozpuszczonych wlosach
martoosia04
Martusia świetny CHŁOPAK. TWÓJ
to ten starszy?
Moi jak mają dłuższe to zawsze ktoś gada ze dziewczynka
Mlodszy
Starszy
To akurat młodszy. Starszy ma 9,5 roku juz.
Monia0281
Leeleeth gratualcje!Witam sie Dziewczyny, dawno, dawno nie pisalam, ale wracam z wiescia, jestem w 8tc
dzisiaj potwierdzone u lekarza, serduszko bije, 180/min, przyrosty bety bardzo wysokie ponad 370% pierwszy, jestem bardzo szczesliwa, ze wreszcie sie udalo
chetnie przyjme rozowe fluidki
choc przyznam sie, ze nie ma w tym momencie to takiego znaczenia
po prenatalnych dam znac jaka plec o ile da sie podejrzec
buziole!Zobacz załącznik 1013503
Ja też jestem w 7tyg ciążyPamiętam jak obie się starłyśmy, to było już tak dawnonie wierzyłam że kiedykolwiek się uda, a tu taka niespodzianka Oby ten długi czas starań został nam wynagrodzony wymarzonymi córkami
reklama
Leeleeth gratualcje!
Ja też jestem w 7tyg ciążyPamiętam jak obie się starłyśmy, to było już tak dawnonie wierzyłam że kiedykolwiek się uda, a tu taka niespodzianka Oby ten długi czas starań został nam wynagrodzony wymarzonymi córkami
ja tez juz stracilam nadzieje na ciaze i bach!
tzrymam kciuki za corcie!!a Ty trzymaj za mnie
Podziel się: