reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Moi też mieli bujne włosy po porodzie, przy czym trochę im sie wytarly z czasem. Syn miał ciemieniuche, córka nie miała :-) ja lubię takie bujne małe czuprynki. Córce od urodzenia niemalze musiałam spinać grzywke bo jej w oczy wlazila

Jakbym widziała główke mojej córki, zwłasza na tym dolnym zdjęciu [emoji7] ciekawe czy drugie dziecko będzie miało włosy, czy też nie [emoji23]

Jakbym widziała główke mojej córki, zwłasza na tym dolnym zdjęciu [emoji7] ciekawe czy drugie dziecko będzie miało włosy, czy też nie [emoji23]
Na dolnym syn już po pierwszym myciu, a na górnym córka jeszcze bez mycia włosów po porodzie :p
Wiesz co chyba nie ma reguły. Bo moja koleżanka urodziła pierwsza córkę łysa a druga z mega bujną fryzura (moje dzieci to pikus przy tej dziewczynce :-) )

Ja pewnie bym się zdziwiła jakby trzecie było łyse no ale nigdy nie wiadomo, tak samo jakby nie miało zotlaczki i nie potrzebne były naświetlania to wogole bym chyba powiedziała że mi dziecko podmienili :p bo oboje mieli wysoką zoltaczke, ja z mężem jako noworodki też byliśmy naświetlani

Moi też mieli bujne włosy po porodzie, przy czym trochę im sie wytarly z czasem. Syn miał ciemieniuche, córka nie miała :-) ja lubię takie bujne małe czuprynki. Córce od urodzenia niemalze musiałam spinać grzywke bo jej w oczy wlazila
To u mnie synowie mieli włoski, ale mało, później się wytarly i byli prawie łysi, za to wyczekana córka urodziła się bardzo kudlata, aż przychodzili ją oglądać, miała czarne włosy. Nie wytarly jej się, a wszyscy tak wrózyli. W wieku 4 miesięcy nosiła spinkę, żeby jej włosy do oczu nie wchodziły, a od 6 miesiąca kitke na czubku , bo grzywką była już za długa i śpi ka nie dawała rady.
Tak wyglądała jak miała 7,5 miesiąca w rozpuszczonych wlosach
20190903_064837.jpeg

Witam sie Dziewczyny, dawno, dawno nie pisalam, ale wracam z wiescia, jestem w 8tc
dzisiaj potwierdzone u lekarza, serduszko bije, 180/min, przyrosty bety bardzo wysokie ponad 370% pierwszy, jestem bardzo szczesliwa, ze wreszcie sie udalo :)

chetnie przyjme rozowe fluidki ;)
choc przyznam sie, ze nie ma w tym momencie to takiego znaczenia :)
po prenatalnych dam znac jaka plec o ile da sie podejrzec ;)

buziole!Zobacz załącznik 1013503
Leeleeth gratualcje!

Ja też jestem w 7tyg ciąży:)Pamiętam jak obie się starłyśmy, to było już tak dawno;)nie wierzyłam że kiedykolwiek się uda, a tu taka niespodzianka:) Oby ten długi czas starań został nam wynagrodzony wymarzonymi córkami:)

reklama
Leeleeth gratualcje!

Ja też jestem w 7tyg ciąży:)Pamiętam jak obie się starłyśmy, to było już tak dawno;)nie wierzyłam że kiedykolwiek się uda, a tu taka niespodzianka:) Oby ten długi czas starań został nam wynagrodzony wymarzonymi córkami:)

ja tez juz stracilam nadzieje na ciaze i bach!

tzrymam kciuki za corcie!!a Ty trzymaj za mnie ;)

Do góry