Megi_Meg
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Jivka mam nadzieję, że i ja będę niedługo robiła fryzury z zamkniętymi oczami plus taki, że z córką do fryzjera nie trzeba biegać co miesiąc, przypuszczam, że z synem siedziałabym non stop u fryzjera, ja osobiście nie lubię jak chłopcy mają długie włosy.
Ma więcej włosów niż moja córka [emoji14]Nasz Tomasz prawie do 4 lat miał długie włosy. Mega mi się podobał wtedy. Blond loki [emoji7]
Tu na fotce w pierwszym dniu przedszkola (3 lata)
Zobacz załącznik 1017552
Teraz ma krótkie bo narzekał ze mu było gorąco w długich. Ma cholernie gęste włosy i wcale mu sie nie dziwie ze woli krótkie.
Zobacz załącznik 1017555
Dziewczyny dopytam bo trudno mi przeczytac 13050 stron. Jakie są statystyki na forum? Ilu się udało a ilu nie zaplanować płeć?
Hey z jakiś 2,3 lat to prawie same faild, miałyśmy tu takie kobiety dopinały starania na ostatni guzik... i tak nie wychodzilo.
Zaoszczędze wam czasu i pieniędzy te sway nie działają, nie ma tu żadnych reguł.
Maroosi cudem się udało i widzę że od początku ta złudna nadzieja odżyła.
Na pewno nie jest to 50/50
Powodzenia!
Moi też mieli bujne włosy po porodzie, przy czym trochę im sie wytarly z czasem. Syn miał ciemieniuche, córka nie miała :-) ja lubię takie bujne małe czuprynki. Córce od urodzenia niemalze musiałam spinać grzywke bo jej w oczy wlazilaFajne dzieciaczki Moja córka od urodzenia miała czuprynę i zawsze był problem z myciem, czesaniem i najgorzej jak zrobiła się ciemieniucha, to był koszmar dla mnie, jeszcze na czarnych włosach wszytko było widać i nie mogłam tego wyczesać. Teraz marzy mi się łysy noworodek haha