reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Jivka mam nadzieję, że i ja będę niedługo robiła fryzury z zamkniętymi oczami :) plus taki, że z córką do fryzjera nie trzeba biegać co miesiąc, przypuszczam, że z synem siedziałabym non stop u fryzjera, ja osobiście nie lubię jak chłopcy mają długie włosy.

reklama
@Jivka mam nadzieję, że i ja będę niedługo robiła fryzury z zamkniętymi oczami :) plus taki, że z córką do fryzjera nie trzeba biegać co miesiąc, przypuszczam, że z synem siedziałabym non stop u fryzjera, ja osobiście nie lubię jak chłopcy mają długie włosy.

Nasz Tomasz prawie do 4 lat miał długie włosy. Mega mi się podobał wtedy. Blond loki [emoji7]

Tu na fotce w pierwszym dniu przedszkola (3 lata)
IMG_3353.JPG

Teraz ma krótkie bo narzekał ze mu było gorąco w długich. Ma cholernie gęste włosy i wcale mu sie nie dziwie ze woli krótkie.

IMG_6492.jpg

Nasz Tomasz prawie do 4 lat miał długie włosy. Mega mi się podobał wtedy. Blond loki [emoji7]

Tu na fotce w pierwszym dniu przedszkola (3 lata)
Zobacz załącznik 1017552

Teraz ma krótkie bo narzekał ze mu było gorąco w długich. Ma cholernie gęste włosy i wcale mu sie nie dziwie ze woli krótkie.

Zobacz załącznik 1017555
Ma więcej włosów niż moja córka [emoji14]
Idąc do przedszkola miała może kilka cm [emoji14] Ludzie mi mówili że śliczny chłopczyk [emoji1787] A pierwszy raz jej ścięliśmy włosy jak miała 4,5 (za ucho) i drugi raz tylko wyrównanie jakiś rok temu, czyli ok. 6 lat [emoji4]

Fajne dzieciaczki :) Moja córka od urodzenia miała czuprynę i zawsze był problem z myciem, czesaniem i najgorzej jak zrobiła się ciemieniucha, to był koszmar dla mnie, jeszcze na czarnych włosach wszytko było widać i nie mogłam tego wyczesać. Teraz marzy mi się łysy noworodek haha :)

Dziewczyny dopytam bo trudno mi przeczytac 13050 stron. Jakie są statystyki na forum? Ilu się udało a ilu nie zaplanować płeć?

Hey :) z jakiś 2,3 lat to prawie same faild, miałyśmy tu takie kobiety dopinały starania na ostatni guzik... i tak nie wychodzilo.
Zaoszczędze wam czasu i pieniędzy :) te sway nie działają, nie ma tu żadnych reguł.
Maroosi cudem się udało i widzę że od początku ta złudna nadzieja odżyła.
Na pewno nie jest to 50/50
Powodzenia! :)

Hey :) z jakiś 2,3 lat to prawie same faild, miałyśmy tu takie kobiety dopinały starania na ostatni guzik... i tak nie wychodzilo.
Zaoszczędze wam czasu i pieniędzy :) te sway nie działają, nie ma tu żadnych reguł.
Maroosi cudem się udało i widzę że od początku ta złudna nadzieja odżyła.
Na pewno nie jest to 50/50
Powodzenia! :)

Nawet jeśli nic nie działa, to myślę, że warto w coś wierzyć. Czym byłyby marzenia bez wiary i bez dążenia do realizacji. Wcześniej czy pózniej i tak się udaje - jesteśmy mamami, a to chyba najważniejsze dla kobiety.

Ostatnia edycja:
reklama
Fajne dzieciaczki :) Moja córka od urodzenia miała czuprynę i zawsze był problem z myciem, czesaniem i najgorzej jak zrobiła się ciemieniucha, to był koszmar dla mnie, jeszcze na czarnych włosach wszytko było widać i nie mogłam tego wyczesać. Teraz marzy mi się łysy noworodek haha :)
Moi też mieli bujne włosy po porodzie, przy czym trochę im sie wytarly z czasem. Syn miał ciemieniuche, córka nie miała :-) ja lubię takie bujne małe czuprynki. Córce od urodzenia niemalze musiałam spinać grzywke bo jej w oczy wlazila

Załączniki

• 20190902_211550.jpg
    20190902_211550.jpg
    688,6 KB · Wyświetleń: 72
Do góry