reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Podzielę się z wami refleksją, dziś byli u nas znajomi z dwoma synkami 5 i 4 lata ..od drzwi polecieli do zabawek nawet zapominając o kaskach na głowach i tak się super bawili godzinami i mój mały jak się wyspał tak się z nimi wyszalal:-) :) no po prostu piękny widok..
Aż żałuję że jeszcze się nie udało
Dla dzieci mała różnica wieku to super sprawa
I wiem, ze chciałabym córki, bo to takie nie odkryte lądy dla mnie, ale wiem też że z chłopcem też by było cudownie i napewno też inaczej..bo każde dziecko jest inne..I to odkrywanie nowej osobowości nowej duszy jest najpiękniejsze

reklama
Podzielę się z wami refleksją, dziś byli u nas znajomi z dwoma synkami 5 i 4 lata ..od drzwi polecieli do zabawek nawet zapominając o kaskach na głowach i tak się super bawili godzinami i mój mały jak się wyspał tak się z nimi wyszalal:-) :) no po prostu piękny widok..
Aż żałuję że jeszcze się nie udało
Dla dzieci mała różnica wieku to super sprawa
I wiem, ze chciałabym córki, bo to takie nie odkryte lądy dla mnie, ale wiem też że z chłopcem też by było cudownie i napewno też inaczej..bo każde dziecko jest inne..I to odkrywanie nowej osobowości nowej duszy jest najpiękniejsze
Sylwunia to Ty masz tylko 1 synka? w jakim wieku?

Wrzesień nawet fajniejszy niż sierpień, wakacyjne dzieci mają kiepsko, moj z lipca od 3 lat urodziny na obozie obchodzi i kolegów ciężko zaprosić bo są na wyjazdach.
Same plusy tego września widzę

Dla mnie w sumie obojętne kiedy ta dziewczyna zechce wyjsć - najważniejsze, że upały u nas w Poznaniu minęły i przyjemnie się chodzi od razu po ulicach.

Dla mnie w sumie obojętne kiedy ta dziewczyna zechce wyjsć - najważniejsze, że upały u nas w Poznaniu minęły i przyjemnie się chodzi od razu po ulicach.
W zeszłym roku w pierwszym i kawałek drugiego trymestru byly upały, nic przyjemnego, a co dopiero w trzecim a właściwie po trzecim .
To już kwestia dni, jak będziesz tulić swoją księżniczkę, jak sobie przypomnę emocje że szpitala to aż za się ciepło na serduchu robi.

reklama
Hahahaha to tak samo jak ja [emoji23] zawsze mowilam, że córka bedzie ładnie uczesana a co? Umiem tylko kitkę, zwykły warkocz z kitki i koczek [emoji23] i tyle.

Najwyżej bede jechała z YT [emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23] ja już jadę z YT, ja mam nawet problem z warkoczem, bo córka urudzila się z kręconymi włosami ! I jak już wydaje mi się, że jest ok to nagle wszytko wyłazi ! Wtedy mam ochote płakać !
Spokojnie, to przychodzi z czasem [emoji1787] Moja ma trzy pióra na krzyż i robię jej najczęściej jeden warkocz zaczynam z prawej strony u góry a kończę na dole w lewej i po drodze łapię wszystkie włosy w dobieranego. Na początku wychodziło to koślawo, a teraz już w środku nocy po ciemku dałabym radę zapleść [emoji1787] Przy drugiej to już będę ekspertem [emoji16]
Oj tak, w najgorszym z możliwych wypadków - za 10 dni bedzie ze mną bo wtedy bedzie juz 42tc i musza rozwiązać ciąże.
Ta końcówka najgorsza... Czekasz i nie wiesz ile jeszcze [emoji2368] Mam nadzieję że już niedługo i zobaczysz się z córcią [emoji3590]

Do góry