reklama
Paula000
Zaangażowana w BB
Masz ogromne szanse a długo się starasz?Z kolei moja bliska koleżanka ma syna z przed. U mnie w rodzinie jest dużo dziewczynek i wszystkie z przed owulacji, a kuzynka urodziła niedawno syna właśnie z owulacji i dzień po, więc liczę, że u mnie zadziała ten popularny schemat
Sabrina32
Fanka BB :)
Megi wcześniej nic. Tylko stosunek bezpośrednio w dzień owu w szczycie śluzu u mnie to po mega rozciągliwym zaczyna być taki sliskii nierozciągliwy właśnie wtedy działaliśmy bo mój bardzo pragnął syna mi było obojętne byle dzieci i nareszcie ciąża.... To było 5 lat po ślubie już
Paula000
Zaangażowana w BB
To ja pytałam Czyli generalnie się sprawdza. Moja 2 siostra po prostu się starała o dzieci. Bez wyliczeń. 2 córki maMegi wcześniej nic. Tylko stosunek bezpośrednio w dzień owu w szczycie śluzu u mnie to po mega rozciągliwym zaczyna być taki słodki nierozciągliwy właśnie wtedy działaliśmy bo mój bardzo pragnął syna mi było obojętne byle dzieci i nareszcie ciąża.... To było 5 lat po ślubie już
Paula000
Zaangażowana w BB
Prawie zawszeJajko musi czekać na plemnik nie odwrotnie bo wtedy najlepsza dieta nie zadziała bo męskie zawsze szybciej dopłyną do jajka ☺
Megi_Meg
Fanka BB :)
@Sabrina32 odnośnie tej coca coli, nie chodzi o to, czy to jest świństwo czy nie ( fakt jest) bo tak samo można powiedzieć o suplementach, nie łykajcie ich bo to jest dziadostwo. U mnie coca cola zawsze była w lodówce, więc zawsze jakąś szklaneczkę wypiłam. Jeśli ktoś wierzy w dietę to właśnie np coca cole może zaliczyć do diety ponieważ ona ogromnie zakwasza organizm, jej ph wynosi tylko 2, a wiem, że w tamtym czasie miałam zakwaszony organizm. Nie mówię żeby pić, dziele się tym co pamiętam.
reklama
Paula000
Zaangażowana w BB
Jestem nowa więc zapytam. Zakwaszony organizm i syn czy córka?@Sabrina32 odnośnie tej coca coli, nie chodzi o to, czy to jest świństwo czy nie ( fakt jest) bo tak samo można powiedzieć o suplementach, nie łykajcie ich bo to jest dziadostwo. U mnie coca cola zawsze była w lodówce, więc zawsze jakąś szklaneczkę wypiłam. Jeśli ktoś wierzy w dietę to właśnie np coca cole może zaliczyć do diety ponieważ ona ogromnie zakwasza organizm, jej ph wynosi tylko 2, a wiem, że w tamtym czasie miałam zakwaszony organizm. Nie mówię żeby pić, dziele się tym co pamiętam.
Podziel się: