reklama
Paula000
Zaangażowana w BB
A masz synka czy córkę?@Paula000 póki co nie staram się, na początku nie chciałam drugiego dziecka, potem chciałam a mąż nie chciał, a teraz jak ja chce i mąż zaczyna chcieć to mam problemy z hormonami. Głównie walczę z tarczycą i mam hiperprolaktynemię (czyli nadmiar prolaktyny) biorę leki, ale ciężko to zbić, po wyrównaniu hormonów, mam zrobić badania w kierunku owulacji i prawdopodobne czeka mnie drożność jajowodów. Chciałabym aby wszytko udało się wyrównać do końca roku i w przyszłym roku na wiosnę zacząć się starać (monitoring też u mnie wchodzi w grę). Także mam masę czasu na "obranie" planu
Megi_Meg
Fanka BB :)
A masz synka czy córkę?
Córkę, ma 3,5 roku i właśnie jest sprzed owulacji. Po przestudiowaniu diety i czasu stosunku, została poczęta książkowo, o czym dowiedziałam się po fakcie. Dlatego zależy mi teraz zrobić jak najwięcej w kierunku syna. Ja kawy nie piłam i mam córkę.
kinga30
Czesc dziewczyny. Ja co prawda juz sie nie staram ale mam corke syna I corke I moge tylko podpowiedziec, ze faktycznie corki sa z przed owulacji gdzies 2,3 dni a synek byl w okolicach owu. Wiec warto probowac☺ co do diety zawsze jadlam slodkie, nie pilam kawy, nie bralam magnezu, jadlam mieso I czasami pilam cole wiec tu raczej bez trafien
Wcinam caly czas chlebuś z serkiem almette śmietankowym [emoji23] Nic innego mogłoby nie istnieć
A najlepszy przyjaciel to maalox hehehe tylko to pomaga na zgage
Też słodkie mi nie wchodziło. Jedyne w ogole co jadłam pierwsze trzy miesiące to kanapki z twarogiem. I to koniecznie białe pieczywo bo po ciemnym miałam giga zgagę. I teraz jest to samo. Tylko zjem pełnoziarnisty i juz wieczorem piekło w gardle [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Sabrina32
Czyli teoria się sprawdza no u mnie też bo chłopcy w owulację ciekawe czy corcia się nam teraz uda...Czesc dziewczyny. Ja co prawda juz sie nie staram ale mam corke syna I corke I moge tylko podpowiedziec, ze faktycznie corki sa z przed owulacji gdzies 2,3 dni a synek byl w okolicach owu. Wiec warto probowac☺ co do diety zawsze jadlam slodkie, nie pilam kawy, nie bralam magnezu, jadlam mieso I czasami pilam cole wiec tu raczej bez trafien
cytrusowa85
Chciałabym jeszcze jednego synka. @ przyszła więc na pewno u mnie nie CIAza. aMój najmłodszy na 3 latkaA masz syna? Czekasz na syna?
Mój synek ma na imię Borys. Dla drugiego też już mam imię. Dla ewentualnej córki nie mam konkretu
cytrusowa85
Tak jadlam w ciąży z synem tylko almette smietnkowe i lody smietankoqeWcinam caly czas chlebuś z serkiem almette śmietankowym [emoji23] Nic innego mogłoby nie istnieć
reklama
Paula000
Zaangażowana w BB
Ja też w trakcie starań. Chętnie synka, ale tak naprawdę to chcemy po prostu dziecka. Synka, nasze marzenie mamy więc teraz to ma mniejsze znaczenie. Za 2 dni mam mieć owulacjęChciałabym jeszcze jednego synka. @ przyszła więc na pewno u mnie nie CIAza. aMój najmłodszy na 3 latka
Podziel się: