reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Głowie chyba chodzi o pH organizmu. Plemniki w pochwie długo i tak nie posiedzą. Dlatego pH pochwy jest mylne. To, że w pochwie jest wysokie pH, to nie znaczy, że środowisko organizmu również ma wysokie pH.

Na dodatek jeden syn jest mój, drugi jest narzeczonego 8 letni. Więc jakby jest dwóch chłopaków, a wspólną chcielibyśmy córkę
Rozumiem. Ja nie mam dzieci ale dla mnie płeć jest nie ważna. Liczy się dla mnie tylko by zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko. A jaka płeć będzie to dla mnie bez różnicy.

Rozumiem. Ja nie mam dzieci ale dla mnie płeć jest nie ważna. Liczy się dla mnie tylko by zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko. A jaka płeć będzie to dla mnie bez różnicy.
Rozumiem, to normalne. Ja za to mam cukrzycę typu 1 wykryta właśnie w pierwszej ciąży więc też zastanawiam się czy w ogóle decydować się na drugie dziecko bo jednak nie będzie to łatwa ciąża....

Ja się właśnie diagnozuje i boję że żeby znowu jakiś chorób mi nie wykryli co będzie miało wpływ na starania się o dziecko. Jak sobie pomyślę kolejne choroby kolejne leki to aż mi się nie chce.
Rozumiem, to normalne. Ja za to mam cukrzycę typu 1 wykryta właśnie w pierwszej ciąży więc też zastanawiam się czy w ogóle decydować się na drugie dziecko bo jednak nie będzie to łatwa ciąża....

Pomyśl o suplach. Mowię to, bo sama je brałam ja i moj M. przez pol roku i czekamy na dziewczynkę wymarzoną. Lukrecja, saw palmetto, olive leaves, szyszka chmielu - niby niewiele a moze jednak i wam pomogą. Przynajmniej nie bedziesz sobie pluc w brodę ze nic nie zrobiliście by przechylić szale na rozowa stronę.
A jak ja przechylić na niebieską?

reklama
Do góry