reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ciężko doradzić bo każda kobieta owulacje przechodzi zupełnie inaczej. Dlatego swoje ciało trzeba jak najdłużej obserwować. Ja np na podstawie 2/3 miesięcy obserwacji, nie jestem wstanie żadnych wniosków wyciągnąć. Musiało minąć min pół roku, żebym mogła odezwać się w temacie.

reklama
Ja według pasków owulacyjnych miałam nie jeden raz 2 owulacje w cyklu Haha. Gdybym im zaufała, to znowu syna robiłabym wtedy 2 dni przed faktyczną owulacją.

:) ooo i tego się trzymajmy! Ja aż się doprowadziłam niechcący do anemii 2 mies temu,tak intensywnie cwiczylam,ale już ok. Nie nadaje się do diet,ani nie mogę brać suplementów,więc może sport mnie chociaż wspomoże:)

Ponoć bieganie jest typowo „ na dziewczynkę”. Niektórzy twierdzą, że basen na chłopca, a to błąd, bo podczas pływania traci się testosteron. Więc pływać też możesz. Wsumie podczas moich przygotowań do ciąży, dużo biegałam, a po bieganiu, biegłam na basen. Więc coś w tym jest. Ja na dzień dzisiejszy mam bardzo wysoki testosteron, choć nie wiem skąd ( chyba moja macica domaga się syna Haha) i niedobór żelaza. Jutro mam wizyte więc może coś się konkretnego dowiem.

Kurde, mnie nic nie boli póki co, zobaczymy bo mój dzisiaj też zmęczony po ciężkim dniu. Najwyżej przełożymy za miesiąc, jeśli dzisiaj nic z tego nie będzie. Bardzo chcemy córeczkę, ale wiadomo że na dwoje babka wróżyla... Ehh

reklama
Kurde, mnie nic nie boli póki co, zobaczymy bo mój dzisiaj też zmęczony po ciężkim dniu. Najwyżej przełożymy za miesiąc, jeśli dzisiaj nic z tego nie będzie. Bardzo chcemy córeczkę, ale wiadomo że na dwoje babka wróżyla... Ehh
To twoje pierwsze dziecko czy już masz jedno?

Do góry