martoosia04
Fanka BB :)
Dziewczyny, to są moje testy owulacyjne, chcemy celowac w córkę, to dzisiaj? Czy już za późno... Zobacz załącznik 969932
Dziś seksik. Jesli córka to na tym poprzestań bo wg BDM na córkę tylko 1 stosunek przed owu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, to są moje testy owulacyjne, chcemy celowac w córkę, to dzisiaj? Czy już za późno... Zobacz załącznik 969932
Ale rozplynelabym się na widok mojego 2-metrowego,106kg męża z maleńką dziewczynka na rękach
Czytałam ostatnio o tym zakwaszaniu organizmu na dziewczynkę i ku swojej radosci wyczytałam,że jak się uprawia intensywnie sport,to organizm się zakwasza...
ooo i tego się trzymajmy! Ja aż się doprowadziłam niechcący do anemii 2 mies temu,tak intensywnie cwiczylam,ale już ok. Nie nadaje się do diet,ani nie mogę brać suplementów,więc może sport mnie chociaż wspomożeWidok na pewno będzie uroczy [emoji7]
Tak, masz racje, wysiłek fizyczny zakwasza organizm, tak samo jak krótki sen czy zmęczenie. Często sportowcy w trakcie przerwy jedzą np banana aby szybko odzyskać równowagę kwasowo zasadową. Ja bardzo dużo uprawiałam sportu przed ciążą, ogólnie byłam zmęczona wszytkim i jest dziewczynka.
Serio? Dzisiaj jeszcze?Dziś seksik. Jesli córka to na tym poprzestań bo wg BDM na córkę tylko 1 stosunek przed owu.
No chyba nie do końca. Ja miałam rano pozytywny test,a do wieczora było już wg mnie po owu. Mocny bol brzucha miałam ok12godz później.Od dzisiejszego testu owu pojawi się od 24-36godzin. Także polecam Przytulanki dzisiaj jutro i po jutrze ewentualnie jeszcze piątek.
Właśnie....a dziewczyna z ciąża po 40 , ma syna z 8 DC...dasz wiarę????Z tego powinien być syn hmmm hmmm
No chyba nie do końca. Ja miałam rano pozytywny test,a do wieczora było już wg mnie po owu. Mocny bol brzucha miałam ok12godz później.
No chyba nie do końca. Ja miałam rano pozytywny test,a do wieczora było już wg mnie po owu. Mocny bol brzucha miałam ok12godz później.
Jeśli ból masz tak jak ja w momencie pęknięcia to troszkę późno, ale jeśli jest najpierw ból, a później owu to ok.Czyli starania u mnie za pozno..?
Cudownie, pięknie rośnie królewna [emoji178][emoji178][emoji178]Potwierdzona dziewczynka! całe 611g różowości [emoji178][emoji178][emoji178]