reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A ile dni przed miałaś „starania” tzn sex bez zabezpieczenia ?
Ja jestem zaskoczona bo u mnie ostatnie sexy były w 9 dc a 13 dc była owu i nic nie załapało. Równo 2 tygodnie po owu @. Jak w zegarku. Ciekawe ile dni przed owu bym zaszła. Miałam chyba najkrótszy cykl w życiu 27 dni. A kiedyś miałam cykle nawet po 40 dni.
U mnie było w 8/9dc mam krótkie cykle 26/27.było dużo śluzu(pytałam czy to owu?₩) Ale większośćz Was obstawiala.że wtedy co mnie tak ciągnęło jak wam pisałam (14dc) to owy
. Więc byłoby wtedy 5dni przed owu(?????) . Ale już czuje sie normalnie .Zle sie czułam tak słabo i kurczę myślę czyżby jednak..

reklama
U mnie było w 8/9dc mam krótkie cykle 26/27.było dużo śluzu(pytałam czy to owu?₩) Ale większośćz Was obstawiala.że wtedy co mnie tak ciągnęło jak wam pisałam (14dc) to owy
. Więc byłoby wtedy 5dni przed owu(?????) . Ale już czuje sie normalnie .Zle sie czułam tak słabo i kurczę myślę czyżby jednak..
To ciekawe kiedy dostaniesz @ o ile przyjdzie. Wiesz jak gdzieś tam w głowie jest myśl o kolejnym dziecku to jak okaże się ze jesteś w ciąży to na pewno będzie to szok ale tez radość. U mnie tez ostatnie sexy w nocy 9/10 dc. Wiem kiedy miałam owu bo strasznie bolał mnie jeden z jajników aż mi się słabo dosłownie zrobiło. Nawet z lekarzem rozmawiałam ale mówił ze fakt może być to owu ale jak nie przejdzie to miałam się zgłosić. Późnym wieczorem już było po. Czyli musiałam odczuwać pęcherzyk i jego pęknięcie. Czuje się taka kobieca jak obserwuje te wszystkie swoje objawy cyklowe ;) kiedyś kalendarzyk to była dla mnie abstrakcja.

A kiedy przypuszczasz ze miałaś owu ? 14 dc ?

@cytrusowa85 ooo to ciekawie się zapowiada :) u mnie w dniu @ były silne bóle stawów, nie mogłam wyjść po schodach, w dniu kiedy się spóźniała @ zrobiłam test - negatywny, ale wiedziałam, że coś jest nie tak, ale czekałam. Minęło 10 dni, zrobiłam kolejny test - pozytywny. Aż mi było słabo z wrażenia.

A kiedy przypuszczasz ze miałaś owu ? 14 dc ?
Mi się wydaje ze 8/9dc (dużo śluzu)
Ale z "Waszych obserwacji "to byłby 14dc .(gdy śluz się nie pokrywa z owu) Z tym mnie nie bolał brzuch w tym 14 dc tylko ciągnął .
Nie wiem albo ten 8/9 albo 14 owu. Nie robie testów więc też nie chce wprowadzać kogoś w błąd.

@cytrusowa85 ooo to ciekawie się zapowiada :) u mnie w dniu @ były silne bóle stawów, nie mogłam wyjść po schodach, w dniu kiedy się spóźniała @ zrobiłam test - negatywny, ale wiedziałam, że coś jest nie tak, ale czekałam. Minęło 10 dni, zrobiłam kolejny test - pozytywny. Aż mi było słabo z wrażenia.
To napewno było super uczucie jak się zobaczylo dwie kreski na teście.

reklama
Do góry