reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A co twój M na to ze @ się spóźnia ?
Nie mówiłam mu.Powiem jak będę miała.pewność . Zrobiłam przed chwilą test jedna kreska. Więc czekam na @może cykl pochrzaniony jakiś dlugi albo bez. Ja naprawdę bym byłam w szoku ja.Mam miesiączki 1-2dniowe w ogóle cykle słabe. O najmłodszego ponad pół roku . Więc dla mnie to byloby bardzo "oł wow ze co ze jak"

@cytrusowa85 a robiłaś sobie może jakieś badania hormonalne ? Wiem, że krótkie cykle też mają wpływ na problemy z zajściem w ciąże. Ale być może badania już Ci nie będą potrzebne ;)

Ja mam 8 lat problem z hormonami ale moje miesiączki trwają 4 dni ale za to miesiąc w miesiąc się spóźniaja kilka dni i nie znam powodu. Nigdy tak nie miałam.

reklama
Właśnie. Teraz się nie starasz. Ale kiedyś jak będziesz chciała dziecko to mogą być gorsze problemy i wtedy będziesz sama na siebie zła że nie zrobiłaś potrzebnych badań. Nie życzę Ci tego ponieważ ja mam problem i nawet nie umiem zajść w ciążę. A to bardzo trudne jest i strasznie boli widząc koleżanki znajome z brzuszkami ciążowymi albo z wózkami a u mnie nadal nic.

Do góry