reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
nie mam plana. slabo sie dalej czuje. ja nic w tym temacie nie zaczynalam to moj przyszedl a teraz .. ech. . raz byl temat to mu racje przyznalam i tyle w temacie. wiec dalej cicha nadziej ze moze to nie to. rajuniu ale naprawde nigdy tak slabosie nie czulam. moze to z przesileniem wiosennym tez zwiazaneO jacie @cytrusowa85 zazdroszczę Ci. U mnie jak nigdy w tym cyklu owu przyszła szybciej i nic a u Ciebie @sie spóźnia. Kurczę jak ktoś chce to nic a Ty delikatnie furtkę otwierasz i coś się dzieje
Megi_Meg
@cytrusowa85 u mnie dokładnie 4 lata temu bo 24 kwietnia, przesilenie wiosenne zmieniło nazwę na ciąża !
cytrusowa85
Wiem ze być tak może. Kiedy urodziłas? Termin 30 grudzień wysmienity@cytrusowa85 u mnie dokładnie 4 lata temu bo 24 kwietnia, przesilenie wiosenne zmieniło nazwę na ciąża !
Wiesz co kochana taka prawda ze jak ma byc to bedzie czy z suplami czy bez, moj maz bral rok suple dziewczynkowe , z przerwami i jak widac nie pomoglo, ja wierze ze po prostu 50/50 i jednak ten najmocniejszy wygra, ale jaki bedzie najmocniejszy w danym momencie nikt nie wie[emoji85] ,A ja cały czas zastanawiam się, czy u nas te suple dziewczynkowe brane przez pol roku cos pomogły [emoji848][emoji848]
Rena-chan- wielkie gratulacje ! Czyli marzenie spełnione , a jakos kombinowalas na dziewczynke czy samo wyszlo? Ja to samo mialam mega akcje w ciazy, tez szpital, i jakies dziwne objawy, podejrzenie zatoru,leki , skany, masakra ogolnie moja najgorsza ciaza , trzymam kciuki seby juz bylo dobrze u was!
Grabcia- no u Ciebie to tak minelo szybko
Ann- to jeszcze mala.moze posiedziec tydzien dwa, ale zawsze sie cos moze zdarzyc, kciuki za szybkie rozwiazanie, fajny termin masz
Pozdrawiam dziewczyny
Megi_Meg
Wiem ze być tak może. Kiedy urodziłas? Termin 30 grudzień wysmienity
Termin miałam na 19 grudzień, urodziłam 1 stycznia wieczorem
A co twój M na to ze @ się spóźnia ?nie mam plana. slabo sie dalej czuje. ja nic w tym temacie nie zaczynalam to moj przyszedl a teraz .. ech. . raz byl temat to mu racje przyznalam i tyle w temacie. wiec dalej cicha nadziej ze moze to nie to. rajuniu ale naprawde nigdy tak slabosie nie czulam. moze to z przesileniem wiosennym tez zwiazane
martoosia04
Wiesz co kochana taka prawda ze jak ma byc to bedzie czy z suplami czy bez, moj maz bral rok suple dziewczynkowe , z przerwami i jak widac nie pomoglo, ja wierze ze po prostu 50/50 i jednak ten najmocniejszy wygra, ale jaki bedzie najmocniejszy w danym momencie nikt nie wie[emoji85] ,
Rena-chan- wielkie gratulacje ! Czyli marzenie spełnione , a jakos kombinowalas na dziewczynke czy samo wyszlo? Ja to samo mialam mega akcje w ciazy, tez szpital, i jakies dziwne objawy, podejrzenie zatoru,leki , skany, masakra ogolnie moja najgorsza ciaza , trzymam kciuki seby juz bylo dobrze u was!
Grabcia- no u Ciebie to tak minelo szybko
Ann- to jeszcze mala.moze posiedziec tydzien dwa, ale zawsze sie cos moze zdarzyc, kciuki za szybkie rozwiazanie, fajny termin masz
Pozdrawiam dziewczyny
Ale u was na 100% będzie kolejny chłopiec? Czy raczej mówisz tak bo masz takie przeczucie i wolisz nastawić sie na chłopca?
reklama
Martoosia- mi powiedziala usg tech. Ze chlopiec, ale za tydzien dwa pojde zobaczyc sama.prywatnie, bo miala takie powiekszenie ze ja nic tam nie widzialam,
Ale moim zdaniem jak tak mowila to watpie ze pomylka
Ale moim zdaniem jak tak mowila to watpie ze pomylka
Ostatnia edycja:
Podziel się: