reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wiem co to czekać na poród - Tobiasz urodzony równo w 42tc tez miałam wtedy próbę wywołania - nic to nie dało. Po 8h męki nawet rozwarcie na 1 cm nie poszło.

Wiem, ze w sierpniu mogę krzyczeć najgłośniej o poród [emoji23][emoji23] ale w planach poród nie wcześniej niż w 38/39 tc mam wiec do tego czasu musze być cierpliwa. Jedynie moge sie modlić o brak wielkich upałów.

reklama
Wiem co to czekać na poród - Tobiasz urodzony równo w 42tc tez miałam wtedy próbę wywołania - nic to nie dało. Po 8h męki nawet rozwarcie na 1 cm nie poszło.

Wiem, ze w sierpniu mogę krzyczeć najgłośniej o poród [emoji23][emoji23] ale w planach poród nie wcześniej niż w 38/39 tc mam wiec do tego czasu musze być cierpliwa. Jedynie moge sie modlić o brak wielkich upałów.
To ja za 2 dni zaczynam już 39 tc to chyba podpinam się pod twój termin porodu już [emoji39]
Ale oczywiście przyjmę co mi los da [emoji846]

To oby się już nie pokazała. Zarazaj nas dobrymi informacjami. Trzymam kciuki[emoji110]
Może jeszcze lepiej nie. wiesz my się nie staraliśmy. Ja tu jestem bo tak po cichu sobie myślę o jeszcze jednym.
Ale tylko ja i też nie ze jakoś tak musi byc.A kompletnie nie dawakam szans ze może z tego coś być. Więc zaskoczona jestem ze jeszcze nie ma

reklama
U mnie cholera nie ma @ (aaaaaaa!!!!!!!!) Zimne poty mnie oblaly dwa razy mi die zakrecilo w glowie i rano slabo mi było.. powiem szczerze ze aż się boję ..
I wyglądam tej @@@
A ile dni przed miałaś „starania” tzn sex bez zabezpieczenia ?
Ja jestem zaskoczona bo u mnie ostatnie sexy były w 9 dc a 13 dc była owu i nic nie załapało. Równo 2 tygodnie po owu @. Jak w zegarku. Ciekawe ile dni przed owu bym zaszła. Miałam chyba najkrótszy cykl w życiu 27 dni. A kiedyś miałam cykle nawet po 40 dni.

Do góry