reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziękuję kochana za wsparcie. Szczerze mówiąc to mam taką cicha nadzieję że teraz miesiączka nie przyjdzie i będę miała wielka niespodziankę na rocznice ślubu. W końcu nadzieja umiera ostatnia.

Dziękuję kochana za wsparcie. Szczerze mówiąc to mam taką cicha nadzieję że teraz miesiączka nie przyjdzie i będę miała wielka niespodziankę na rocznice ślubu. W końcu nadzieja umiera ostatnia.
Każdy tu ma jakąś swoją prywatną, cichą nadzieję... :)
radosnych i pełnych takich nadziei Świąt Wam wszystkim życzy
jedyny na bb facet, co na szczęście swoje i Wasze - szczerze, z całego serca liczy! ;)

Część, dawno mnie tu ni było, pewnie mnie nie pamiętacie
Przed wszystkim radosnych Świąt moi drodzy:)
Może najpierw się pochwalę, że czekam na wymarzoną córeczkę, udało się :)
Trochę już dała mi w kość, al mam nadzieję teraz już będzie tylko dobrze:)
Ni pisałam z dwóch powodów, raz przy synku nie mam czasu odpalić laptopa a jak on śpi ja też wykorzystuje od razu ten czas na sen a dwa miałam trochę ciążowych zmartwień i nie chciałam Wam psuć atmosfery:)
Najpierw były dwa krwiaki pod kosmówkowe, potem fałszywie dodatnia cytomegalia, trafiłam do szpitala zakaźnego, 3 tygodnie płaczu, naszczęście wykluczono to paskudztwo, pierwsze prenatalne i pappa było ok, a na połówkowym za duży NF nie mylić z NT przy pappa, robiliśmy echo serca, badanie genetyczne, wyszło dobrze, NF jest już w normie. Mam nadzieję, że już do końca ciąży będzie dobrze :)
Termin mam na 31 lipca, dodam, że ja z mężem i synkiem też jesteśmy z lipca, mam nadzieję, że córcia tż postanowi być lipcowa :D
Ściskam wszystkim :)

Ostatnia edycja:
Widzę, Martoosia również szczęśliwa, gratuluje kochana i ciszę się, że mam jak Ty:)
Na razie nie mogę w to uwierzyć a wiem od ponad miesiąca i potwierdziło się to u 3 lekarzy, dziś mam 25+3 dni :)
A co tam u dziewczyn, które zaciążyły mniej wiecej w naszym czasie?
Bell81, biedronki i grabci
Przepraszam Was, że tyle czasu si ni odzywałam, ale nie chciałam Wam marudzić, ściskam

Gratulacje. Życzę Ci aby ciaza już do końca przebiegła bez problemowo i już za kilka tygodni przytulisz swoje maleństwo. Również życzę Ci wesołych spokojnych świąt Wielkiej nocy dużo radości miłości kasy A przede wszystkim zdrówka bo to jest najważniejsze.

reklama
Widzę, Martoosia również szczęśliwa, gratuluje kochana i ciszę się, że mam jak Ty:)
Na razie nie mogę w to uwierzyć a wiem od ponad miesiąca i potwierdziło się to u 3 lekarzy, dziś mam 25+3 dni :)
A co tam u dziewczyn, które zaciążyły mniej wiecej w naszym czasie?
Bell81, biedronki i grabci
Przepraszam Was, że tyle czasu si ni odzywałam, ale nie chciałam Wam marudzić, ściskam

Wszystkie szczęśliwie czekają na córeczki [emoji178][emoji178]

Ciesze się, ze i u ciebie malutka księżniczka [emoji178] gratulacje! Rośnijcie już zdrowo i bez stresu. Swoje musiałaś biedna wycierpieć.

Do góry