reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny wg mnie to jest po prostu pol na pol, jak naprawde czytam starania innych dziewczyn, i bardzo duzo ogolnie nt starsn i laski naprawde duzo robia i dalej plec sie nie zmienia, no nie ma na to odpowoedzi jest po prostu 50/50 , my mamy sklonnosci raczej do chlopcow i tyle, choc nawet moj mąż bardzo chcial corke a w zasadzie nawet nigdy nie chcial syna- ale bardzo sie cieszy, tak czy siak bylo mu to obojetne, ja tez nie ubolewam ;) , ciesze sie ze jest zdrowy i nic mu nie dolega i skacze sobie zadowolony w brzuszku, pojde podejrzec za tydzien dea to moze w koncu zobacze przyrodzenie bo nie widzialam na wlasne oczy jeszcze :) , ale jak mi nic jie bylo od poczatlu to teraz ciaza zdazyla.mnie mega zmeczyc, caly czas tylko p.bolowe teraz biore :/

Np.moja siostra ma corke, a moj maz ma 3 siostry i chyba sie u nich teraz wyrownuje ze bedzie tych 3 chlopakow :) ,

Mis- wiesz co ja mam syna z codziennych z mega sway z suplami zakwaszaczami i innymi cudami, i teraz najprawdopodobniej syn z rzadkiego - chyba jakie plemniki silniejsze takie dochodza , ujednych zdaje sie dominuje taka a u drugich inna plec jeszcze u innych maja mieszanie, chyba jednak loteria jak sie patrzy :) , ale mam nadzieje ze wam sie uda i trzymam kciuki!

Na pewno jest coś co determinuje płeć, ale pewnie nigdy nikt z nas się nie dowie co. Tych czynników jest tak wiele, że człowiek nie jest wstanie zapanować nad tym.
@martoosia04 myśle, że u Ciebie suple pomogły, środowisko w organiźmie potrzebuje min pół roku na przestawienie się. U Ciebie właśnie tyle było. Po 2 miesiącach diet i suplementów organizm nawet nie poczuje zmiany.

U mojej babci chyba z 4 kobiety jeden facet, sama miła 2 córki, moja mama ma mnie i mojego Ś.P. brata, moja ciocia parkę - wiec kobiet od strony mojej rodziny mnóstwo.
U M. więcej chłopców. U niego siostra tez jest z trzeciej ciąży. Skomplikowana ta genetyka jest [emoji23]
U mojego M. w lini meskiej od 3 pokoleń na 6 chłopców przypada jedna dziewczynka, więc moja córka to jak wygrana w totka .

reklama
No u mnie jak zajde kiedyś w ciążę to jest duża szansa na bliźniaki. Bo ja mam w rodzinie i mój mąż ma w rodzinie dużo bliźniaków . Ale ja będę szczęśliwa jak urodze chociaż jedno zdrowe dziecko

Do góry