reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny wg mnie to jest po prostu pol na pol, jak naprawde czytam starania innych dziewczyn, i bardzo duzo ogolnie nt starsn i laski naprawde duzo robia i dalej plec sie nie zmienia, no nie ma na to odpowoedzi jest po prostu 50/50 , my mamy sklonnosci raczej do chlopcow i tyle, choc nawet moj mąż bardzo chcial corke a w zasadzie nawet nigdy nie chcial syna- ale bardzo sie cieszy, tak czy siak bylo mu to obojetne, ja tez nie ubolewam ;) , ciesze sie ze jest zdrowy i nic mu nie dolega i skacze sobie zadowolony w brzuszku, pojde podejrzec za tydzien dea to moze w koncu zobacze przyrodzenie bo nie widzialam na wlasne oczy jeszcze :) , ale jak mi nic jie bylo od poczatlu to teraz ciaza zdazyla.mnie mega zmeczyc, caly czas tylko p.bolowe teraz biore :/

Np.moja siostra ma corke, a moj maz ma 3 siostry i chyba sie u nich teraz wyrownuje ze bedzie tych 3 chlopakow :) ,

Mis- wiesz co ja mam syna z codziennych z mega sway z suplami zakwaszaczami i innymi cudami, i teraz najprawdopodobniej syn z rzadkiego - chyba jakie plemniki silniejsze takie dochodza , ujednych zdaje sie dominuje taka a u drugich inna plec jeszcze u innych maja mieszanie, chyba jednak loteria jak sie patrzy :) , ale mam nadzieje ze wam sie uda i trzymam kciuki!

Na pewno jest coś co determinuje płeć, ale pewnie nigdy nikt z nas się nie dowie co. Tych czynników jest tak wiele, że człowiek nie jest wstanie zapanować nad tym.
@martoosia04 myśle, że u Ciebie suple pomogły, środowisko w organiźmie potrzebuje min pół roku na przestawienie się. U Ciebie właśnie tyle było. Po 2 miesiącach diet i suplementów organizm nawet nie poczuje zmiany.

U mojej babci chyba z 4 kobiety jeden facet, sama miła 2 córki, moja mama ma mnie i mojego Ś.P. brata, moja ciocia parkę - wiec kobiet od strony mojej rodziny mnóstwo.
U M. więcej chłopców. U niego siostra tez jest z trzeciej ciąży. Skomplikowana ta genetyka jest [emoji23]
U mojego M. w lini meskiej od 3 pokoleń na 6 chłopców przypada jedna dziewczynka, więc moja córka to jak wygrana w totka .

reklama
No u mnie jak zajde kiedyś w ciążę to jest duża szansa na bliźniaki. Bo ja mam w rodzinie i mój mąż ma w rodzinie dużo bliźniaków . Ale ja będę szczęśliwa jak urodze chociaż jedno zdrowe dziecko

Do góry