reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Widzę, Martoosia również szczęśliwa, gratuluje kochana i ciszę się, że mam jak Ty:)
Na razie nie mogę w to uwierzyć a wiem od ponad miesiąca i potwierdziło się to u 3 lekarzy, dziś mam 25+3 dni :)
A co tam u dziewczyn, które zaciążyły mniej wiecej w naszym czasie?
Bell81, biedronki i grabci
Przepraszam Was, że tyle czasu si ni odzywałam, ale nie chciałam Wam marudzić, ściskam
Witaj ogromnie gratuluję corci ;) trzymam kciuki żeby do konca już bylo spokojnie ;)
U nas porządku ;) dzis mamy 31+1 tc ale juz mi sie strasznieeee ciagnie ;)

reklama
Ja bardzo chciałabym najpóźniej zajść w ciążę w sierpniu, tak, żeby urodzić na wiosnę i w pierwszej połowie roku, zawsze o tym marzyłam. No ale zobaczymy jak resztę spraw się ułoży.

Ja bardzo chciałabym najpóźniej zajść w ciążę w sierpniu, tak, żeby urodzić na wiosnę i w pierwszej połowie roku, zawsze o tym marzyłam. No ale zobaczymy jak resztę spraw się ułoży.
Ja bym chciała zajść w ciążę najpóźniej do końca roku. Ale też bym jednak wolała żeby urodzić na wiosnę lub latem A nie na jesień lub zimę.

@młoda1994 jeżeli ja nie zajdę w ciążę do końca sierpnia, to plany drugiego dziecka odkładam na następny rok. Córkę mam ze stycznia i żeby gdzieś wyjść, to przeżywałam horror, akurat wtedy była mroźna zimna, a ja do domatorów nie należę, po prostu przerażały mnie te kombinezony i koce. Na dodatek zimą i jesienią jest straszny smog.

reklama
Ale jeszcze możesz próbować zajść w ciążę wrzesień październik bo wtedy termin będzie na sam czas wakacji. Moja sis zaszła w ciążę w październiku w tamtym roku i rodzi w połowie lipca ale już ma planowane cc.

Do góry