Czerwiec już niedługo, też dołączysz do grona ciężarnych.Ale dużo ciąż i różu !!! Tym którzy liczą na błękit oddaje swój po synusiu aż mnie korci M pognębić. Powiem szczerze ze jest mi smutno jak dostaje @.
reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
U nas do tej pory pepowina między nogami nawet w szpitalu jak byłam mieli problem zeby zobaczyc plec ale na pewno chlopiec@martoosia04 moja córka również miała pępowinie między nogami, ok 20 tygodnia dopiero poznałam płeć, więc myślę, że pod sercem nosisz córeczkę.
Ogromne gratulacje bardzo sie ciesze z waszego różuWitam. Poznajcie moją córeczkę. Zdrowa dziewczynka 406G. Pięknie machła do mamusi i braciszka.
Ps.przepraszam że przedstawiam ją od d... strony ale to dowód który potwierdza mój róż
Tymon'sMom
@martoosia04 dziekuję Ci za obliczenia kochana, tak się cieszę ,ze przyrost prawidłowy
@belle81 dziekuję cieszę się razem z tobą z córeczki , gratuluję serdecznie
Niech wszystkim się spełnią marzenia !!!
@belle81 dziekuję cieszę się razem z tobą z córeczki , gratuluję serdecznie
Niech wszystkim się spełnią marzenia !!!
Oby tak sobie myśle ze marzec to super miesiąc na poród. Cykle regularne jak nic. Ksiazkowo 28/29 dni.Czerwiec już niedługo, też dołączysz do grona ciężarnych.
Długo się starałaś w poprzednich ciążach?Oby tak sobie myśle ze marzec to super miesiąc na poród. Cykle regularne jak nic. Ksiazkowo 28/29 dni.
gorligorligor
Belle ekstra super. Ja już nie śnię wypieram i zajmuję się codziennością. Tak mi lżej. Co prawda zaraz będzie cieplo i sukieneczki wszędzie będą, i te kitki i znajoma wraca z córeczką z zaagranicy...ale na razie mam w sobie spokój (może przejściowy?).
Przy synu w pierwszym cyklu. Przy córce trochę się przyblokowałam. Zaszłam w trzecim cyklu. Wiem ze to może śmieszne zabrzmi ze się zablokowałam ale faktycznie tak było. OdpuscilamDługo się starałaś w poprzednich ciążach?
Na jeden miesiąc i wtedy się udało.
To szybko zachodzisz, to i teraz pewnie tak będzie. To prawda że im mniej się myśli, tym lepiej.Przy synu w pierwszym cyklu. Przy córce trochę się przyblokowałam. Zaszłam w trzecim cyklu. Wiem ze to może śmieszne zabrzmi ze się zablokowałam ale faktycznie tak było. Odpuscilam
Na jeden miesiąc i wtedy się udało.
Megi_Meg
@Grabcia123 wiem, że chciałaś córeczkę, ale szczerze Ci zazdroszczę ciąży z synkiem i życzę Ci jak najlepiej zawsze możesz pomyśleć o ciąży nr 3, tak jak Ci mąż zasugerował ja do ok 20 tyg miałam nadzieje, że jednak pod tą pępowiną jest schowany siurek, no ale tak jak wcześniej wspomniałam, siurka nie było i nie ma. Mam nadzieje, że druga ciąża zaskoczy pozytywnie - o ile mój mąż się zdecyduje.
@belle81 gratuluję upragnionej córeczki
reklama
Grabcia123
A mi przeszło jakos cieszę sie synkiem wszystko juz mamy dla niego teraz czekam do wizyty zeby sie upewnić ze te dziwne bole nie sa groźne i oby do konca nic zlego sie niw wydarzyło moze mi łatwiej bo wokol sami chłopcy a moze dlatego że bardziej sie skupiam na tym zeby bylo ok zarazam cie całym moim blekitem@Grabcia123 wiem, że chciałaś córeczkę, ale szczerze Ci zazdroszczę ciąży z synkiem i życzę Ci jak najlepiej zawsze możesz pomyśleć o ciąży nr 3, tak jak Ci mąż zasugerował ja do ok 20 tyg miałam nadzieje, że jednak pod tą pępowiną jest schowany siurek, no ale tak jak wcześniej wspomniałam, siurka nie było i nie ma. Mam nadzieje, że druga ciąża zaskoczy pozytywnie - o ile mój mąż się zdecyduje.
Podziel się: