reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny - a więc najnowszy test biały, więc alarm tym samym odwołany :) druga, cieniutka kreska jest przeźroczysta, widoczna tylko pod kątem. Ż mówi, że to chyba tylko rynienka testu. W sumie tylko ten pierwszy z czterech pokazał kreche po czasie. @ też jeszcze nie ma. No cóż, chyba jeszcze nie pora
...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny - a więc najnowszy test biały, więc alarm tym samym odwołany :) druga, cieniutka kreska jest przeźroczysta, widoczna tylko pod kątem. Ż mówi, że to chyba tylko rynienka testu. W sumie tylko ten pierwszy z czterech pokazał kreche po czasie. @ też jeszcze nie ma. No cóż, chyba jeszcze nie pora
...

A na kiedy macie termin @?
Na spokojnie, będzie błękit teraz lub pózniej.

@mis0890 czekajcie do miesiączki. Póki Nie ma miesiączki jest szansa. Ja przy synu czekałam wieczność na potwierdzenie ciąży. Przypominam to sobie i nie wiem jak wytrzymałam. Myłam naczynia o 2 w nocy bo nie mogłam spać.
Co do suplementacji to fakt czytałam teraz ze wapń i magnez są chlopczykowe ale Np przy dziewczynce polecane są jogurty i dieta wysoko nabiałowa a zatem również bogata w wapń. Ja będę kładła nacisk na niskie pH.

Kochani, jednak udało nam sie strzelić w tym miesiącu [emoji3590][emoji3590]

@mis0890 czekajcie do dnia @ na spokojnie, mi nigdy przed terminem nic nie wychodzi...
IMG_20190321_045933.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
@Jivka gratuluje !!!! Ale masz cierpliwość ze doczekałas do 34 dc z testem piękna krecha !
Całowałaś w syna czy córkę ?
Ostatni cykl mój trwał 32dni stąd oczekiwanie [emoji16] Celowałam w syna, ale tylko celowałam, porządnie chciałam wziąść się do roboty od przyszłego cyklu. Po owu byliśmy na wakacjach i tak wyluzowałam że jest kreseczka [emoji7]

Do góry