reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
Ulalal super!Kochani, jednak udało nam sie strzelić w tym miesiącu [emoji3590][emoji3590]
@mis0890 czekajcie do dnia @ na spokojnie, mi nigdy przed terminem nic nie wychodzi... Zobacz załącznik 953604
Zdrowej i spokojnej ciąży!
Radości i dobrego samopoczucia!
cytrusowa85
Jestem sporo po terminie bo dzisiaj 34dc [emoji3590]
To dobrze wróży na chłopca!!!!!
martoosia04
Jeszcze 8 dni do wizyty [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Grabcia123
Ja mam w środę ale nie wiem czy nie pojde wcześniejJeszcze 8 dni do wizyty [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
martoosia04
Ja mam w środę ale nie wiem czy nie pojde wcześniej
A coś się dzieje?
belle81
Gratulacje! Wystarczy wyluzować a ciąża się pojawiaKochani, jednak udało nam sie strzelić w tym miesiącu [emoji3590][emoji3590]
@mis0890 czekajcie do dnia @ na spokojnie, mi nigdy przed terminem nic nie wychodzi... Zobacz załącznik 953604
Spokojnych i nudnych kolejnych miesięcy.
mis0890
Ja też dokładam się do gratulacji, to cudowne uczucie widzieć nieosamotnioną krechę Racja - trzeba wyluzować, my już zdurnieliśmy, bo ani porządnej krechy, ani @, nie wiadomo co to będzie, zabieram dziś Ż na SPA Malutka już zrobiła się bardzo rozmowna, najtrudniejszy czas z problemami trawienia mam nadzieję za nami (jedziemy na 4 rodzaju mleka - B.pepti), jest urocza, a jej uśmiech rekompensuje wszelkie nocne pobudki
martoosia04
Ja też dokładam się do gratulacji, to cudowne uczucie widzieć nieosamotnioną krechę Racja - trzeba wyluzować, my już zdurnieliśmy, bo ani porządnej krechy, ani @, nie wiadomo co to będzie, zabieram dziś Ż na SPA Malutka już zrobiła się bardzo rozmowna, najtrudniejszy czas z problemami trawienia mam nadzieję za nami (jedziemy na 4 rodzaju mleka - B.pepti), jest urocza, a jej uśmiech rekompensuje wszelkie nocne pobudki
Tez mieliśmy to mleko ze starszakiem. Jesli wam mocno ulewa to polecam proszek zagęszczający - Nutriton. U nas podziałało. I starcza na długo bo tego dajesz miarkę - półtorej. A to mała łyżeczka jest.
reklama
Grabcia123
Od kilku dni ale nie zawsze Mam uczucie jakby mi ktos kamien wlozyl w dol brzucha...najczesciej wieczorem ale dzis i z samego rana...w nocy jeszcze jak się polozylam to mialam brzuch jak kamien...z pierwszym synkiem nie mialam zupelnie nic takiegoA coś się dzieje?
O i załapałam sie na tym ze chodze do wc bo m a mm wrażenie ze 2 bedzie a tu nic jedynie uczucie nacisku/parcia..troche mnie to martwi a moze panikuje
Podziel się: