reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Od kilku dni ale nie zawsze Mam uczucie jakby mi ktos kamien wlozyl w dol brzucha...najczesciej wieczorem ale dzis i z samego rana...w nocy jeszcze jak się polozylam to mialam brzuch jak kamien...z pierwszym synkiem nie mialam zupelnie nic takiego
O i załapałam sie na tym ze chodze do wc bo m a mm wrażenie ze 2 bedzie a tu nic jedynie uczucie nacisku/parcia..troche mnie to martwi a moze panikuje
Jeśli masz możliwość przełożyć wizytę na wcześniejszy termin, to jak najbardziej idźcie. Lepiej zawsze o jedną wizytę więcej, niż mniej. Ja niestety też mam spięcia brzucha.

reklama
@Grabcia123 jak masz wątpliwości to wcześniejsza konsultacja medyczna wskazana. Może się z czyma przeforsowałaś? Ja właśnie tak miałam,dolegliwości ciążowe minęły, to ja heja...mycie okien,porzadki,w domu i koło domu i brzuch zaczął się spnać. Na wizycie dostałam 3xmagnez i zalecenie-'dupa siadz" Spróbuj odpocząć,zwyczajnie poleżeć i zobacz reakcję. Jeśli nic to wcześniejsza wizyta.

Misiu kiedy Wy robicie te testy? Jeśli jutro termin @ to zróbcie z porannego moczu,powinno się wyjaśnić. Jeśli będzie choćby cień,nakazuje betę bo my tu wszystkie czekamy na twój NIEBIESKI wynik;)

@belle81 ja też się denerwuję naszą nadchodzącą wizytą, czy pod tą pępowina coś tam nie wyrosło. Chyba już tak mocno nastawiłam się na dziewczynkę, że teraz gdyby tam był chłopiec to bym padła [emoji23] dobrze, że usg jest na leżąco to nie spadnę [emoji23]

@belle81 ja też się denerwuję naszą nadchodzącą wizytą, czy pod tą pępowina coś tam nie wyrosło. Chyba już tak mocno nastawiłam się na dziewczynkę, że teraz gdyby tam był chłopiec to bym padła [emoji23] dobrze, że usg jest na leżąco to nie spadnę [emoji23]
Ja idę na wizytę z moim synkiem,bo bardzo mnie prosił. Więc będzie trzymał mamę za rękę;)

reklama
Misiu kiedy Wy robicie te testy? Jeśli jutro termin @ to zróbcie z porannego moczu,powinno się wyjaśnić. Jeśli będzie choćby cień,nakazuje betę bo my tu wszystkie czekamy na twój NIEBIESKI wynik;)
Wczoraj wieczorem zrobiliśmy już czwarty w tym tygodniu (była tylko przeźroczysta mini kreseczka widoczna pod światło), dziś Ż prosiła mnie o zakup kolejnych i jutro z rana, jeśli nie przyjdzie @ (jutro wypada termin@) testujemy dalej. Z tego co Ż mówi to czuje się już lepiej. Też czekam na ten błękit - niebieski od góry do dołu ;) a Ciebie to powinienem porządnie zdyscyplinować za te okna - siedzi i czeka!! ;)no... ;) trzymam jak zawsze mocno kciuki dziś, jutro szczególnie (pochwal się różem!) i przez kolejne dni :)

Ostatnia edycja:
Do góry