Ślę błękit, niech się spełni[emoji170][emoji170][emoji170]Dziewczyny...przyznać się mi tu...która z Was tak mocno trzymała kciuki? Bo mocno chcę uściskać a tak na serio - ten wyraźny jest z przedwczoraj (przez przypadek Ż dojrzała go na biurku bo zapomniała go wyrzucić), ten dzisiejszy (wyleciałem do apteki jak z procy) do 5 minut pokazywał kreskę, która widoczna jest już tylko pod światło. Czy któraś miała taką sytuację? Pojedziemy na krew dla pewności. Jeju...ale bym się cieszył, Ż też może awatarek się spełni dam znać, choć jak czytam to raczej mało prawdopodobne bo testy przecież do 5 minut się odczytuje
reklama
Mnie też bolały jakoś od 6/7tc.Kurczę to u mnie za wcześnie. Może po prostu dostanę @
Czas pokaże, może są już efekty kuszenia...
gorligorligor
Fanka BB :)
Oddaję calutki błękit misiu. ..ŁAP
martoosia04
Misiek, No oby to było to! Powodzenia! [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]
belle81
Mnie piersi zaczęły boleć jakoś tak 10-11dpo czyli i mnie 25dc. Sutki takie wrażliwe. Pierwsze objawy wzięłam za mega pms,a 11dpo wyszła pierwsza blada kreseczDziewczyny kiedy Was zaczęły bolec piersi w ciąży ? Zastanawiam się czy wpadki nie zaliczyłam. Dzidiaj 24 dc i piersi bardzo tkliwe.
belle81
Michaś Ty farciarzu,kreski sąDziewczyny...przyznać się mi tu...która z Was tak mocno trzymała kciuki? Bo mocno chcę uściskać a tak na serio - ten wyraźny jest z przedwczoraj (przez przypadek Ż dojrzała go na biurku bo zapomniała go wyrzucić), ten dzisiejszy (wyleciałem do apteki jak z procy) do 5 minut pokazywał kreskę, która widoczna jest już tylko pod światło. Czy któraś miała taką sytuację? Pojedziemy na krew dla pewności. Jeju...ale bym się cieszył, Ż też może awatarek się spełni dam znać, choć jak czytam to raczej mało prawdopodobne bo testy przecież do 5 minut się odczytuje
Oddaje mój podwójny błękit, zdziesięciokrotniony przez mój sentyment do Ciebie
reklama
maran-atha
Miś gratulację i życzę z serca całego misia niebieskiego
Podziel się: