reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny...przyznać się mi tu...która z Was tak mocno trzymała kciuki? Bo mocno chcę uściskać :D a tak na serio - ten wyraźny jest z przedwczoraj (przez przypadek Ż dojrzała go na biurku bo zapomniała go wyrzucić), ten dzisiejszy (wyleciałem do apteki jak z procy) do 5 minut pokazywał kreskę, która widoczna jest już tylko pod światło. Czy któraś miała taką sytuację? Pojedziemy na krew dla pewności. Jeju...ale bym się cieszył, Ż też ;) może awatarek się spełni :) dam znać, choć jak czytam to raczej mało prawdopodobne bo testy przecież do 5 minut się odczytuje
Ślę błękit, niech się spełni[emoji170][emoji170][emoji170]

reklama
Dziewczyny kiedy Was zaczęły bolec piersi w ciąży ? Zastanawiam się czy wpadki nie zaliczyłam. Dzidiaj 24 dc i piersi bardzo tkliwe.
Mnie piersi zaczęły boleć jakoś tak 10-11dpo czyli i mnie 25dc. Sutki takie wrażliwe. Pierwsze objawy wzięłam za mega pms,a 11dpo wyszła pierwsza blada kresecz

Dziewczyny...przyznać się mi tu...która z Was tak mocno trzymała kciuki? Bo mocno chcę uściskać :D a tak na serio - ten wyraźny jest z przedwczoraj (przez przypadek Ż dojrzała go na biurku bo zapomniała go wyrzucić), ten dzisiejszy (wyleciałem do apteki jak z procy) do 5 minut pokazywał kreskę, która widoczna jest już tylko pod światło. Czy któraś miała taką sytuację? Pojedziemy na krew dla pewności. Jeju...ale bym się cieszył, Ż też ;) może awatarek się spełni :) dam znać, choć jak czytam to raczej mało prawdopodobne bo testy przecież do 5 minut się odczytuje
Michaś:) Ty farciarzu,kreski są:D
Oddaje mój podwójny błękit, zdziesięciokrotniony przez mój sentyment do Ciebie :D

Pytasz czy któraś tak miała... Proszę w załączniku mój test(trzeba się dobrze przyjrzeć pod światło),a dziś 20+4 :) tc

Załączniki

• 20181115_143413.jpeg
    20181115_143413.jpeg
    17,7 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Do góry