reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie 3 najgorsza, ale to już chyba "zmęczenie materialu". W 4 lata 5ciaza, 2porody, a trzeci już wkrótce. Ale wymiotow nie mialam w żadnej ciąży. Jedzenie jakoś tak samo w każdej ciąży, ogólnie nie mam na co narzekać. Jedynie takie ogolne słabe samopoczucie spowodowane zimą. Więc ciąże które przechodziłam wiosną-latem były przyjemniejsze.

reklama
Gratulacje [emoji8] wreszcie jakieś dobre wieści bo na sierpniowkach jakąś nieszczęsna epidemia nieszczęść [emoji25][emoji25][emoji25]
Dziewczyny na każdym wątku niestety są takie smutne historie. Tak juz jest, u nas jedna dziewczyna urodziła w 25tc i dzidziuś nie przeżył [emoji17]
Ale my musimy być silne i wierzyć w dobre zakończenia bo inaczej pycha siada.

Martoosia gratki 2cm człowieka śliczne bejbe
Złego samopoczucia współczuję ja e żadnej ciąży nie miałam mdłości zgaga itp ze spaniem na stojąco walczyłam
Ja z Lux jestem na zamknietym (mamy chlopakow z jedego terminu)
od rana się denerwuje o nią a może jednak ? Ech pewnie złudne nadzieję
idę na zamknięty

Biedronka dziękuję że pytasz i pamiętasz :-*
U nas nadal brak ciąży, 27/28-stycznia mam owu więc jutro spróbujemy zadziałać choć nie ludze się ze sie uda. A jak u Ciebie, nie pamiętam czy ci gratulowalam więc teraz ci gratuluje z całego serca;)

Biedronka dziękuję że pytasz i pamiętasz :-*
U nas nadal brak ciąży, 27/28-stycznia mam owu więc jutro spróbujemy zadziałać choć nie ludze się ze sie uda. A jak u Ciebie, nie pamiętam czy ci gratulowalam więc teraz ci gratuluje z całego serca;)
Chciałabym żeby się Wam udało [emoji8] daj nam znać [emoji7] dzięki za gratulacje [emoji8] następna wizyta będzie jak będę mieć 14+5 może się dowiem [emoji170][emoji3590] [emoji848]

Biedronko, dziękuje ze pytasz.
Przede wszystko gratuluje Ci ciazy. Jak się czujesz?
Miło mi, ze o mnie pamiętasz [emoji4]
U mnie do przodu. Jestem w ciazy z wymarzona córeczka [emoji177]Juz rozpoczęłam 7-my miesiąc i odliczamy dni do porodu [emoji5]
Ehh jakie to piękne uczucie czytać takie wpisy o wymarzonej ciąży i spełnianych marzeniach... :) gratulacje! Dziewczyny - ja tu ciągle po cichu trzymam za każdą z Was z osobna mocno kciuki! Dacie radę :)

reklama
Biedronko, dziękuje ze pytasz.
Przede wszystko gratuluje Ci ciazy. Jak się czujesz?
Miło mi, ze o mnie pamiętasz [emoji4]
U mnie do przodu. Jestem w ciazy z wymarzona córeczka [emoji177]Juz rozpoczęłam 7-my miesiąc i odliczamy dni do porodu [emoji5]
Ooooo gratulacje i nic się nie pochwaliłaś super [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry