reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja też tak mówiłam, a tą ciążę gorzej znoszę od samego początku, więc może coś jest w tych zabobonach. Ja wczoraj miałam mega skurcze przepowiadające i okropny ból kręgosłupa, już myślałam, ze się zaczęło, ale cisza. Czekam...
Nawet mi nie mów o bólu kręgosłupa... Od paru dni męczy mnie rwa kulszowa i tak promieniuje do lewej nogi, że ledwo chodzę. Dzisiaj na wizycie wyszło, że mam 3 cm rozwarcia i jestem klebkiem nerwów, że zaraz zacznę rodzic...

@Gosica gratuluję ciąży i wymarzonej córeczki :)

reklama
Nawet mi nie mów o bólu kręgosłupa... Od paru dni męczy mnie rwa kulszowa i tak promieniuje do lewej nogi, że ledwo chodzę. Dzisiaj na wizycie wyszło, że mam 3 cm rozwarcia i jestem klebkiem nerwów, że zaraz zacznę rodzic...

Przy pierwszym porodzie miałaś bóle krzyżowe? Ja na szczęście nie, ale boję się, że teraz mnie nie ominą :( Ja też chodzę zdenerwowana, ale u mnie nic, zero rozwarcia, szyjka długa. Chyba bym wolała już mieć te 3 cm, przynajmniej szybko Ci pojdzie :D 38 tc to już dzidziuś donoszony [emoji7]

Mnie z 3 cm brali na porodówkę w szpitalu. ;) wiec szykuj sie gwiazdo! Moze dzis jest ten dzien ;)

Przy pierwszym porodzie miałaś bóle krzyżowe? Ja na szczęście nie, ale boję się, że teraz mnie nie ominą :( Ja też chodzę zdenerwowana, ale u mnie nic, zero rozwarcia, szyjka długa. Chyba bym wolała już mieć te 3 cm, przynajmniej szybko Ci pojdzie :D 38 tc to już dzidziuś donoszony [emoji7]
Tak miałam bóle krzyżowe. Na szczęście mnie skurcze zaczęły boleć od 7 cm to długo się nie męczyłam. Dodatkowo położna podlaczyla mi tens to trochę mi ulzylo w bólu. Pod koniec też miałam rwe, ale nie taka mocna, żeby mieć problemy z poruszaniem się. Siedzę teraz jak na bombie. Jakoś mnie przeraża poród :(
Dzisiaj u mnie dokładnie 37+0, więc ciąża od tego momentu jest donoszona.

Tak miałam bóle krzyżowe. Na szczęście mnie skurcze zaczęły boleć od 7 cm to długo się nie męczyłam. Dodatkowo położna podlaczyla mi tens to trochę mi ulzylo w bólu. Pod koniec też miałam rwe, ale nie taka mocna, żeby mieć problemy z poruszaniem się. Siedzę teraz jak na bombie. Jakoś mnie przeraża poród :(
Dzisiaj u mnie dokładnie 37+0, więc ciąża od tego momentu jest donoszona.
Ja się boję tych bóli krzyżowych, w ogole jakoś bardziej przeżywam niż pierwszy. Wtedy nie wiedziałam czego się spodziewać ;) Ja z jednej strony chciałabym już mieć za sobą, ale ja nie decyduje, tylko ta mała panienka w brzuchu. Dawaj znac na bieżąco...

Ja się boję tych bóli krzyżowych, w ogole jakoś bardziej przeżywam niż pierwszy. Wtedy nie wiedziałam czego się spodziewać ;) Ja z jednej strony chciałabym już mieć za sobą, ale ja nie decyduje, tylko ta mała panienka w brzuchu. Dawaj znac na bieżąco...
Ja też jakoś bardziej przeżywam. Boję się, że poród może się nawet dzisiaj zacząć, bo mi tam ginekolog pogmerala...

reklama
Do góry