reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie 3 najgorsza, ale to już chyba "zmęczenie materialu". W 4 lata 5ciaza, 2porody, a trzeci już wkrótce. Ale wymiotow nie mialam w żadnej ciąży. Jedzenie jakoś tak samo w każdej ciąży, ogólnie nie mam na co narzekać. Jedynie takie ogolne słabe samopoczucie spowodowane zimą. Więc ciąże które przechodziłam wiosną-latem były przyjemniejsze.

reklama
Gratulacje [emoji8] wreszcie jakieś dobre wieści bo na sierpniowkach jakąś nieszczęsna epidemia nieszczęść [emoji25][emoji25][emoji25]
Dziewczyny na każdym wątku niestety są takie smutne historie. Tak juz jest, u nas jedna dziewczyna urodziła w 25tc i dzidziuś nie przeżył [emoji17]
Ale my musimy być silne i wierzyć w dobre zakończenia bo inaczej pycha siada.

Martoosia gratki 2cm człowieka śliczne bejbe
Złego samopoczucia współczuję ja e żadnej ciąży nie miałam mdłości zgaga itp ze spaniem na stojąco walczyłam
Ja z Lux jestem na zamknietym (mamy chlopakow z jedego terminu)
od rana się denerwuje o nią a może jednak ? Ech pewnie złudne nadzieję
idę na zamknięty

Biedronka dziękuję że pytasz i pamiętasz :-*
U nas nadal brak ciąży, 27/28-stycznia mam owu więc jutro spróbujemy zadziałać choć nie ludze się ze sie uda. A jak u Ciebie, nie pamiętam czy ci gratulowalam więc teraz ci gratuluje z całego serca;)

Biedronka dziękuję że pytasz i pamiętasz :-*
U nas nadal brak ciąży, 27/28-stycznia mam owu więc jutro spróbujemy zadziałać choć nie ludze się ze sie uda. A jak u Ciebie, nie pamiętam czy ci gratulowalam więc teraz ci gratuluje z całego serca;)
Chciałabym żeby się Wam udało [emoji8] daj nam znać [emoji7] dzięki za gratulacje [emoji8] następna wizyta będzie jak będę mieć 14+5 może się dowiem [emoji170][emoji3590] [emoji848]

Biedronko, dziękuje ze pytasz.
Przede wszystko gratuluje Ci ciazy. Jak się czujesz?
Miło mi, ze o mnie pamiętasz [emoji4]
U mnie do przodu. Jestem w ciazy z wymarzona córeczka [emoji177]Juz rozpoczęłam 7-my miesiąc i odliczamy dni do porodu [emoji5]
Ehh jakie to piękne uczucie czytać takie wpisy o wymarzonej ciąży i spełnianych marzeniach... :) gratulacje! Dziewczyny - ja tu ciągle po cichu trzymam za każdą z Was z osobna mocno kciuki! Dacie radę :)

reklama
Biedronko, dziękuje ze pytasz.
Przede wszystko gratuluje Ci ciazy. Jak się czujesz?
Miło mi, ze o mnie pamiętasz [emoji4]
U mnie do przodu. Jestem w ciazy z wymarzona córeczka [emoji177]Juz rozpoczęłam 7-my miesiąc i odliczamy dni do porodu [emoji5]
Ooooo gratulacje i nic się nie pochwaliłaś super [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry