reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziękuje :) i tak nie wierze ze przydarzy sie cora mimo staran na dziewczynke, ale lepiej probowac i wiedziec ze zrobilo sie wszystko w tym kierunku :)
moge cie dodac na grupe na fb, bez supli, zelow i calego sway moze sie nie udac. zbadaj ph sluzu i spermy i zobaczysz czy macie na corke szanse, ja przy moim 7.0 i spermy8.0 zapomnij, 2 synow 3 dni przed owulacja potw monitoringiem starania pewni i 5 dni przed splodzilabym syna kolejnego z tak wysokim ph sluzu plodnego ktory
sie ciagnie na pol metra. shetels juz dawno nie prawda. jak ktos ma niskie ph to i w owulacje corke zrobi

reklama
Nowe foto mojego 2cm człowieka [emoji177]
57001843948__96D3225E-BCF0-4359-8BC0-51573E462205.JPG

Piekna Fasolka !!!! a jak sie czujesz w ciazy ? jakies dolegliwosci czy bez poki co ?:)

Najgorsza ciąża do tej pory! Mdłości, zgaga, odpycha mnie od jedzenia. Wymioty też były. Na szczęście nieregularnie. Nie pije kawy bo mi nie smakuje. Słodkiego nie jem, bo tez jakos nie podchodzi :/ żołądek od razu o polowe pojemności mniejszy. Ledwo dojadam. Poprzednie ciąże takie nie były.

Najgorsza ciąża do tej pory! Mdłości, zgaga, odpycha mnie od jedzenia. Wymioty też były. Na szczęście nieregularnie. Nie pije kawy bo mi nie smakuje. Słodkiego nie jem, bo tez jakos nie podchodzi :/ żołądek od razu o polowe pojemności mniejszy. Ledwo dojadam. Poprzednie ciąże takie nie były.

Czyli faktycznie te trzecie ciaze sa przewaznie najgorsze do przejscia... znajoma tez jest obecnie w ciazy trzeciez i mowi dokladnie to samo.... ale czego sie nie robi dla tupotu małych stópek.....

reklama
Do góry